Uanset om du er nystartet iværksætter eller har drevet forretning i mange år, om du har behov for hjælp til eksport, digitalisering, opstart af virksomhed eller noget helt fjerde, findes der vækstprogrammer, som er relevante for din situation. Vi kan guide dig i forhold til din virksomheds behov.

Herunder finder du en oversigt over de nuværende vækstprogrammer som er aktuelle for såvel virksomheder som iværksættere med en god ide i Frederikshavn Kommune. Programmerne varierer og spænder bredt i forhold til målgruppe, kriterier for deltagelse og krav til medfinansiering. Kontakt derfor Erhvervshus Nord og lad os hjælpe dig med at afklare hvilket program er det rigtige til din virksomhed.  

Jonas Frederiksen                                   
Trainee Erhvervskonsulent 
40 49 26 05 / jofr@slet-dette.erhvervshusnord.dk

Vilje til Vækst - Kompetenceløft hjælper dig med at afklare din virksomheds kompetencebehov og er med til at kompetenceudvikle ledelse og medarbejdere, så virksomheden bliver styrket og rustet til et marked med nye vilkår. 

Vækst via Viden hjælper med at skabe vækst og udvikling i nordjyske virksomheder ved at ansætte en højtuddannet. Du får hjælp af jobcentret til rekrutteringen og får dækket en del af lønnen. 

SMV:Pro er et forløb til dig, der gerne vil tage din virksomhed til næste niveau. Du bliver ført igennem en række tiltag og får tilført professionel rådgivning, som sikrer, at dine initiativer mærkes på bundlinjen.

Nye tider kalder på nye kompetencer, men ved du, hvor og hvordan du skal gribe det an i din virksomhed? KOMPAS viser dig vejen og tilbyder tre forskellige kompetencepakker, som alle tager afsæt i den situation, din virksomhed er i.

Iværksætterdanmark er gratis, skræddersyede workshopforløb for iværksættere indenfor eksempelvis SoMe, markedsføring og udvikling af forretningsplan. 

Gennem SMV: Digital kan du søge om tilskud til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at styrke din virksomhed indenfor e-handel eller digital omstilling.

Er din virksomhed kriseramt? Og er du også, som et resultat? Early Warning giver dig fortrolig, uvildig og gratis hjælp.

Drømmer du om at gå fra håndskrevne timesedler til digital tidsregistrering? Har du brug for oplæring i et nyt lagersystem? Eller er det en helt tredje digital udfordring, som du ønsker hjælp til? Så er Bliv: Digital helt sikkert noget til dig. 

Beyond Beta er et af Danmarks mest ambitiøse acceleratorforløb, der hjælper de bedste startups i Danmark med at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer. 

Er du interesseret i den grønne dagsorden? Hvis du har en ambition om at udfolde din virksomheds grønne potentiale, behøver du hverken være ekspert i cirkulær økonomi eller materialestrømme. 

Mangler du medfinansiering til et projekt, der på en innovativ måde udvikler og markedsmodner et nyt produkt, en ny service, eller forbedrer en proces betydeligt i din virksomhed.

Er du dimittend fra en videregående uddannelsesinstitution i Nordjylland, eller har du bare en særlig perspektivrig idé og potentialet til at blive iværksætter? 

Driver du en lille eller mellemstor virksomhed, som producerer fødevareingredienser og fødevareteknologi, eller er du indehaver af en restaurant eller café?

Er du og din virksomhed klar til at krydse landegrænser og åbne døre til nye markeder? Og er ambitionerne og potentialet til stede?