Dit medlemskab giver dig også adgang til en række ydelser:

  • Forretningsudvikling – få 1:1 vejledning og sparring om din virksomheds muligheder og udfordringer. 

  • Erhvervsnetværk – Din virksomhed får adgang til stærke faglige erhvervsnetværk, som øger dine ansattes kompetencer inden for særlige fagdiscipliner. 

  • Arrangementer og infomøder – Du får adgang til en række af infomøder og større arrangementer, hvor du kan hente ny viden og inspiration. Arrangementerne spænder fra mindre infomøder om fx ferielov, markedsføring, udbud mv. til de to store årlige erhvervsarrangementer; Vækst og Vilje i januar, hvor cirka 250 deltagere hylder årets vindere af Erhvervsprisen og Iværksætterprisen samt Erhvervs-Get-Together i august, hvor cirka 350 lokale erhvervsfolk mødes til inspirerende indlæg, networking og middag.

  • Stifinderfunktion – I Erhvervshus Nord har vi et udbygget netværk via vores medlemsdatabase og samarbejdspartnere inden for fx uddannelse, beskæftigelse og forskning. Vi er samtidig din indgang til erhvervsfremmesystemet og dets aktører og tilbud. Vi sætter gerne vores netværk i spil i forhold til din virksomhed og finder de rigtige samarbejdspartnere.

  • Medlem til medlem – Som medlem kan du kommunikere til andre lokale virksomheder via vores nyhedsbrev samt på siden Medlem til medlem.