Erhvervs Get-Together 2022

Kom til netværk, og inspirerende indlæg om, hvordan vi forstår generationskløften og gør den til en generationsbro.

Skagen, Frederikshavn og Sæby Erhvervsforening inviterer til Erhvervs GetTogether – som har Nordjyske Bank som ny sponsor foruden Arena Nord.

Verden er i forandring, og tiden fordrer, at alle, også erhvervslivet, tænker nyt og bryder vaner for at kunne følge med. Erhvervs Get-Together er derfor også blevet videreudviklet. Konceptet er det samme: fantastiske muligheder for at netværke og inspirerende indlæg. Men udformningen af eventet er anderledes.

I år er Erhvervs Get-Together delt i to arrangementer:


For HR-ansvarlige m.m.

Har du at gøre med HR, personale og ansættelser? Eller har du ansvar for lærlinge/elever? Så se her!

For erhvervsledere

Er du leder eller virksomhedsejer? Så er nedenstående arrangement lige noget for dig!

Program

- Kl. 12.30 Velkomst ved Erhvervsrådsformand Karl Erik Slynge

- Indlæg v/Emilia van Hauen: Hun gør HR-medarbejderne og de unge klogere på det generationsskel, der er opstået på arbejdsmarkedet. For de unge har en ny tilgang til, hvad et arbejde er. Og hvad stiller man som virksomhed op med det?

- Faciliteret debat mellem HR-medarbejdere og elever over en kop kaffe og en cola. Erhvervsfolk og elever sidder blandet sammen i mindre grupper, så der er rammer for en god samtale.

- Kl. 14.30 Afslutning

 

Gratis adgang for alle, men tilmelding er påkrævet.

Program

- Kl. 15.30 Registrering, velkomstdrink og networking

- Velkomst ved Erhvervsrådsformand Karl Erik Slynge

- Tale ved borgmester Birgit S. Hansen

- Indlæg:

  • Emilia Van Hauen, kultursociolog vil fortælle om fremtidens arbejdsplads og det skifte, foranlediget af unge, som allerede er i fuld gang – et skifte, der kommer til at påvirke alle arbejdspladser.
  • Rolf Lyneborg Lund, Adjunkt Aalborg Universitet vil fortælle om, hvordan han med algoritmer kan se, hvad en kommune kan arbejde med, for at skabe endnu mere positiv udvikling.
  • Eva Mærsk, SDU: Hun har netop skrevet en ph.d.-afhandling om, hvorfor det er så svært at fastholde unge i - og trække dem til - mindre byer som f.eks. Frederikshavn. Hun giver også sit bud på, hvad der skal til, for at vi kan ændre den tendens.

- Præsentation af jobsøgende akademikere

- Spisning og networking

- Kl. 19.30 Farvel og tak

 

Pris

Som medlemsvirksomhed af enten Skagen, Frederikshavn eller Sæby Erhvervsforening har du to gratis billetter* til dette arrangement, dog ved manglende afbud et no-show gebyr på 400 kr. ex. moms.

Yderligere billetter koster 400 kr. + moms.

 

Gratis transport fra Skagen

Der er gratis transport fra Skagen til arrangementet. Det kræver tilmelding. Klik her