Vækst og Vilje prisuddeling

Vækst og Vilje

Siden 2005 har Frederikshavn Erhvervsråd hædret erhvervslivet i Frederikshavn Kommune ved Vækst- og Vilje erhvervs- og kulturarrangementet, som finder sted i januar i Det Musiske Hus. Her mødes flere end 200 erhvervsfolk for at networke og hylde vinderne af årets Vækst og Vilje Erhvervspris og Iværksætterprisen.

Vækst og Vilje erhvervsprisen er hovedprisen som uddeles ved arrangementet. Prisen gives til en virksomhed, person eller organisation, som har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune. Vinderen findes blandt en række nominerede.

Iværksætterprisen gives til en virksomhed eller virksomhedsleder, som inden for de seneste fem kalenderår har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune og der igennem bidraget positivt til den erhvervsøkonomiske udvikling.

Frederikshavn Erhvervsråd nominerer og kårer vinderne. De indstillingsberettigede til priserne er: Frederikshavn Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening, Skagen Erhvervsforening, Handels- og Virksomhedsforeningen FREDERIK, Sæby Handelsstandsforening, Skagen Handelsstandsforening samt Turisthus Nord.

Arrangørerne bag arrangementet er Erhvervshus Nord, Arena Nord og Frederikshavn Kommune.

Skulpturerne er designet af den lokale kunstner Christian Svendsen.

Vedtægterne for prisuddelingen

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.