Maritimt Brancheudviklingscenter

Maritimt Brancheudviklingscenter (MBUC)

Centret skal være omdrejningspunkt for et internationalt anerkendt, maritimt miljø og tiltrække erhverv og kompetencer for derved at underbygge og styrke væksten i den maritime branche.

Centret bliver fysisk placeret på MARTEC i Frederikshavn.  Målet er at centeret skal bidrage til at styrke den maritime udstyrs- og serviceindustris konkurrenceevne ved at kombinere forretningsudvikling, teknologiudvikling og kompetenceudvikling.

Centret har tre fokusområder:
 1. Ordinære maritime uddannelser med fokus på den globale håndværker og professionsbachelorer.

2. Kompetenceudvikling for udstyrsproducenter og kunder. Formidling af viden om egen teknologi (træning af medarbejdere) samt efteruddannelse af rederiernes tekniske personale og åbne kurser i maritim efteruddannelse.

3. Forskning og produktudvikling, som skal samle udstyrsproducenter på tværs om produktudvikling og tests. Etablering af maritim kandidatuddannelse.

Partnere
Centret etableres af det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC og MARCOD (Maritimt Center for Optimering og Drift). Centret forankres på MARTEC. Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord har været med til at udvikle projektet. Frederikshavn Kommune har ydet økonomisk støtte til ansættelsen af en projektleder.  

Kontakt
Vil du vide mere om projektet, bedes du kontakte MARCOD

Tilmeld vores nyhedsbrev