Medlem til medlem

Medlem til Medlem

Medlemmernes egen side, hvor de kan kommunikere direkte til hinanden om nyheder fra  deres egen virksomhed.

Medlemmer, der ønsker at kommunikere noget ud på medlemssiden, kan sende overskrift, tekst og evt. billede til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur(at)erhvervshusnord.dk 


Køb lokale julegaver til dine ansatte - FREDERIK gavekort

Vi vil gerne udvikle byens handelsliv og en af de bedste og mest lokale julegaver er vores FREDERIK–gavekort. Vi vil gerne at omsætningen bliver i vores by, derfor har FREDERIK et stort ønske og fokus på ”handl lokalt” i 2019. Byens populære gavekort, kan anvendes i over 100 butikker og spisesteder samt til musik- og kulturoplevelser samt på Læsø hos over 30 modtagersteder.

Vi har et godt tilbud til dig…

FREDERIK byder på levering, indpakning, administrations- og transaktionsgebyr. (normalt kr. 10,- per udstedte gavekort). Tilbuddet gælder hvis du bestiller gavekort for min. kr. 4000,- og vi leverer gerne gavekortene gratis indenfor 2-4 dage indenfor byskiltet.

Læs mere

Bestillingskort med link til bestilling


Arbejdsmiljøeksperten afholder kursus i Frederikshavn 31. januar og 19. marts

31. januar: Lovpligtig instruktion PCB, BLY og Udvendig ASBEST

I Bygge- og anlæg kan I som håndværkere ikke undgå at støde på miljøfarlige stoffer. Sørg derfor for at I har de korrekte instruktioner og har styr på alle forholdsregler, når I arbejder i byggeriet.

Læs mere

19. marts: 3 dages obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse

Kursets formål er at give arbejdsmiljøgruppens repræsentanter en konkret viden om arbejdsmiljø og om metoder til at arbejde systematisk og målrettet for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på egen arbejdsplads.

Læs mere

Tilmeld vores nyhedsbrev