Erhvervsnetværket Morgenfruerne

Erhvervsnetværket Morgenfruerne

Morgenfruerne er et erhvervsnetværk med innovative og dygtige nordjyske kvindelige virksomhedsejere.  Medlemmerne har mangfoldige egenskaber og mødes for at støtte og udvikle hinanden og deres virksomheder. 

Netværket mødes ca. en gang om måneden. Der deltager i gennemsnit 30 personer til hvert netværksmøde. Et par gange om året samles hele netværket, ligesom der årligt arrangeres en studietur til udlandet.

Møderne foregår oftest som morgenmøder kl. 08 – 10 med morgenmad og en aktiv indsats. Dagsordenen er at udveksle erfaringer, hente og give inspiration, skabe muligheder for nye forretninger, netværke o.l. Møderne bliver afholdt med et højt fagligt niveau, hvor deltagerne bl.a. får mulighed for at præsentere deres virksomhed, produkter, ydelser og effekt af indsats.

Vi anbefaler at besøge hinandens virksomheder for derigennem at få en dybere dialog og eventuelt et samarbejde/samhandel.

Se medlemmerne her

Medlemskab
Det årlige medlemsgebyr er kr. 1.000 + moms, samt et medlemskab af en af erhvervsforeningerne i Skagen, Frederikshavn eller Sæby, som er kr. 1.500 + moms årligt for virksomheder med under 50 ansatte og 3.500 kroner + moms årligt for virksomheder med flere end 50 ansatte.

Interesseret?
Ønsker du at vide mere om Morgenfruerne eller blive medlem kan du kontakte Karen Bagge-Nielsen på telefon 2125 5822 / kabn(at)erhvervshusnord.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev