Tilskud og finansiering - få hjælp til fundraising hos Erhvervshus Nord

Tilskud og finansiering

Ønsker du et indblik i mulighederne for tilskud og finansering, kan du altid kontakte Erhvervshus Nord, som gerne hjælper med at funde til udviklingsprojekter, der kan skabe vækst i din virksomhed.

Her kan du læse om en række mulige støtteordninger.

Væksthus Nordjylland

Erhvervshus Nord er indgangen til en række regionale vækstprogrammer i Væksthus Nordjylland, der er ejet af de 11 nordjyske kommuner. Her finder du programmer rettet mod alle aspekter af udvikling i din virksomhed. 

Nordjysk Lånefond 

Fonden har til formål at tilbyde attraktive, rentelettede lån til nordjyske iværksættere og virksomheder med betydeligt udviklingspotentiale. Formålet er at fremme innovation og jobskabelse i private virksomheder for derigennem at bidrage til generel vækst i Nordjylland. På nuværende tidspunkt råder fonden over en pulje på omkring 125 mio. kr.

Det kan være svært for små og mellemstore virksomheder at skaffe finansiering til deres vækstplaner. Ofte fordi de ikke kan stille sikkerheder nok for deres lån, eller fordi deres egenkapital er for lille. Her kan Vækstfonden hjælpe. Vi har allerede finansieret flere end 7.300 virksomheder landet over. Så har du ambitioner om vækst og en solid plan for din virksomhed, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Innovationsfonden

Innovationsfonden er sat i verden for at løfte strategiske forsknings- og innovationsprojekter i hele landet, hvor risikoprofilen er høj. I innovationsfonden tør vi investere i dit projekt, selvom andre måske endnu ikke kan se mulighederne i det. Fonden er klar til at tage en chance og løbe en risiko - med mindst muligt bureaukrati. 


 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev