Virksomhedsudvikling

Find nye veje til vækst og udvikling ved at benytte dig af Erhvervshus Nords tilbud om uvildig vejledning og sparring med fokus på lige netop din virksomheds muligheder. 

Ikke to virksomheder er ens, og vi  har altid fokus på at finde den optimale løsning, som passer til netop din virksomhed. Vi er ikke bange for at tænke stort og går gerne nye veje for at tilpasse vores rådgivning og løsninger til jeres behov.  Vi involverer os på det niveau, du ønsker, og følger altid processen til dørs. Vores konsulenter har naturligvis tavshedspligt om den indsigt, de opnår i din virksomhed.

Erhvervshus Nords rådgivning kan generelt beskrives i fire faser, som kan variere i tid efter virksomhedens behov.

Behovsafklaring:
Vi får en indsigt i din virksomhed, og sammen med dig identificerer vi virksomhedens udviklingsbehov og største potentialer for vækst.

Handlingsplan:
På baggrund af behovsafklaringen hjælper vi gerne med at udarbejde en konkret handlingsplan for virksomheden med forskellige løsninger på de udfordringer og behov, som vi har fundet frem til.

Opgaveløsning og screening af konsulenter:
Giver handlingsplanen anledning til opgaver, som I ønsker private rådgivere til at løse, deltager vi gerne i screeningsprocessen og arbejdet med at finde kandidater til at løse opgaven. Vi kan fx hjælpe med at lave en projektbeskrivelse og sidder også gerne med ved samtaler med de konsulenter, som byder på opgaven.  

Fundraising og finansiering:
Giver opgaven mulighed for ekstern finansiering, har vores konsulenter et indgående kendskab til aktuelle støtteordninger og finansieringsmuligheder. Vi har stor erfaring med mulighederne i det nordjyske erhvervsfremmesystem, og vi hjælper gerne med at skrive en korrekt ansøgning til virksomhedens udviklingsprojekter.

 


Siden blev udskrevet fra: https://www.erhvervshusnord.dk/erhvervsservice/virksomhedsudvikling/ Udskrevet kl. 20:21 - torsdag d. 12. december 2019