Frederikshavn Kommune - et godt sted at bo

Et godt sted at bo og leve

Attraktive boliger, smuk natur, et rigt kulturliv og et stort udbud af pasning og uddannelse gør Frederikshavn Kommune til et godt valg for familien og dine ansatte.

Frederikshavn Kommune er Danmarks nordligste kommune med cirka 100 kilometers smuk kysttrækning ud til Skagerrak og Kattegat – bare to timers sejlads fra Gøteborg og en halv times kørsel til nærmeste lufthavn og storbyen Aalborg.

Kommunens tre største byer Skagen, Frederikshavn og Sæby ligger med attraktive placeringer ud til kysten og er omgivet af unikke lokalsamfund. Området har en fantastisk natur med dejlige, børnevenlige badestrande, hyggelige havnemiljøer, klitplantager, hede og skove.

Uanset, hvor i kommunen I slår jer ned, er det nemt og bekvemt at leve som en moderne familie tæt på gode pasningsmuligheder, et rigt udbud af fritids- og kulturtilbud og moderne skolefaciliteter.

Frederikshavn Kommune rangerer som nummer to i en regional analyse af de 11 nordjyske kommuners livability i 2012, som handler om at have et attraktivt lokalmiljø. Kommunen scorer særligt højt på at have gode fritidstilbud, et godt nærområde og en god offentlig service. 

KontaktBliv medlem

Vil du vide mere?

Som tilflytter har du mulighed for at booke et møde med en medarbejder fra Frederikshavn Kommune, som kan hjælpe dig med den information, du har brug for som ny borger i kommunen. Det kan du gøre ved at ringe på telefon + 45 98 45 50 39 eller skrive til  reception(at)frederikshavn.dk

 

Tilmeld vores nyhedsbrev