Nyt tilbud til iværksættere og ny iværksætterkonsulent

Nyt tilbud til iværksættere og ny iværksætterkonsulent

06 May 2019

Lokale iværksættere kan blive hjulpet godt på vej i iværksætterforløbet StartUp Club, som udbydes af Erhvervshus Nord i samarbejde med private rådgivere.

StartUp Club er et nyt rådgivningstilbud til iværksættere, som lokalt udbydes af Erhvervs­hus Nord. I StartUp Club får iværksættere 3 x 1,5 times rådgivning hos Erhvervshus Nord. Hvis forretningsidéen vurderes til at være egnet, bliver iværksætterne også tildelt adgang til 3 x 2 timers rådgivning hos private rådgivere som fx advokat, revisor eller markedsføringsbureau. 

Til at drive StartUp Club har Erhvervshus Nord ansat Sidsel Schmidt Andersen, som er bosiddende i Frederikshavn og har mange års erfaring som virksomhedsejer indenfor it-branchen og som konsulent. Hun kender derfor indgående til det at starte og drive sin egen virksomhed.

  - Jeg ved, hvor stort et arbejde det er at skabe sin egen virksomhed, men også hvor givende og spændende det er at have foden under eget bord. Jeg ser frem til at understøtte iværksætteriet i Frederikshavn kommune og hjælpe iværksætterne godt på vej med sparring på deres forretningsidé, siger Sidsel Schmidt Andersen, ny iværksætterkonsulent.

For at blive en del af StartUp Club skal iværksætterne være medlem af enten Skagen, Frederiks­havn eller Sæby Erhvervsforening. Som medlem får iværksætterne også adgang til en lang række arrangementer og infomøder, deltagelse i faglige erhvervsnetværk, det samlede erhvervsfremmesystem, en stifinder til de rigtige samarbejdspartnere og interessevaretagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev