Netværk for ansatte, der arbejder med kommunikation og markedsføring

Netværk for ansatte, der arbejder med kommunikation og markedsføring

03 Apr 2019

Erhvervshus Nord har etableret en netværk for kommunikations- og marketingansatte i virksomheder i Frederikshavn kommune med fokus på sparring og erfaringsudveksling. 

Nyhedsbreve. Hjemmeside. Sociale medier. Video. Pressemeddelelser. Annoncering.. Listen af arbejdsområder er ofte bred for den ansatte, der har ansvar for virksomhedens kommunikation og markedsføring. Som mindre eller mellemstor virksomhed har man ofte én ansat til at tage sig af det arbejdsområde. Derfor har Erhvervshus Nord startet et netværk for kommunikations- og marketingansatte, hvor de helt konkret kan tale om daglige problemstillinger og nye tendenser.

Vi har set et behov for, at man som kommunikations- og marketingmedarbejder kan sparre med andre med samme faglighed. Der sker hele tiden en udvikling i mulighederne på fx sociale medier, hvor man kan have stor gavn af at høre om andres erfaringer og derved løfte virksomhedens kommunikation og markedsføring, siger Pernille Urth, kommunikationsansvarlig i Erhvervshus Nord.


Inspirerer til nye metoder

Netværket blev etableret i januar måned og har pt. 12 medlemmer: Uggerhøj Biler, Hotel Viking, NS System, Rais, IdeFA, Skiold, Arena Nord, R Stjerne, Happydays, Allerup og Co, Orskov Yard og FME.

Jeg deltager i Erhvervshus Nords marketing- og kommunikationsnetværk, da det er skønt at kunne sparre med personer, som har samme udfordringer. I netværket tager vi emner op, som på egen hånd kan være svære at løse, og som er det samme på tværs af brancher. Derudover bliver jeg ofte inspireret til at prøve noget nyt eller måske have en ny tilgang til en eksisterende opgave, siger Lisa Hansen, PR & marketingkonsulent hos FME og Orskov Yard.

Det er gratis at være med i netværket, hvis man er medlem af Skagen Erhvervsforening, Frederikshavn Erhvervsforening eller Sæby Erhvervsforening. Netværket mødes én gang om måneden, hvor der er fokus på faglige temaer, som deltagerne sparrer omkring. I maj måned skal en del af deltagerne også på fælles videokursus.

Er du interesseret i netværket, kan du kontakte Pernille på peur(at)erhvervshusnord.dk 

Tilmeld vores nyhedsbrev