Ceremonimester og fremtidsforsker taler ved årets Erhvervs-Get-Together

Ceremonimester og fremtidsforsker taler ved årets Erhvervs-Get-Together

24 May 2019

Der er igen taler, foredrag, spisning og networking på programmet, når erhvervsforeningerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby inviterer til det årlige Erhvervs-Get-together tirsdag den 20. august. 

Erhvervs-Get-Together er åbent for medlemmer af de tre erhvervsforeninger og andre erhvervsfolk. I år er arrangementet sponsoreret af BDO og Arena Nord – hvor arrangementet også afholdes.

Deltagerne kan i år se frem til indlæg fra kongehusets ceremonimester Kim Kristensen og fremtidsforsker og ph.d. Jesper Bo Jensen.

Vi har bestræbt os på at finde nogle inspirerende og fagligt tunge indlægsholdere til årets erhvervs-get-together, hvor vi i det lokale erhvervsliv har en rigtig god tradition for at mødes. Foruden nye input og viden giver arrangementet mulighed for at tale med andre erhvervsdrivende, der er med til at øge det stærke lokale samarbejde, som er vigtigt for udviklingen i vores område, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsforening på vegne af de tre arrangører.


De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord, og man tilmelder sig arrangementet på Erhvervshus Nords hjemmeside. 

Årets talere
Kongehusets ceremonimester Kim Kristensen har tidligere været adjudant for Hendes Majestæt Dronningen og ledet militære operationer i Kroatien og Kosovo. I 2007 blev han udnævnt til oberst og chef for den danske krigsindsats i Afghanistan. I hans foredrag Følg mig, fortæller han om, at du som leder – især i vanskelige tider – skal have mod til at stille dig i for­reste linje, udpege en retning og sige: Følg mig! Med baggrund i egne erfaringer giver han en række effektive redskaber til at skabe en unik strategi med konstant fokus på retning og high performance samt viljen til at sætte drømmeholdet. 

Fremtidsforsker Jesper Bo Jensen er forfatter til adskillige bøger og artikler og arbejder som kon­sulent indenfor områder som innovation, kreativitetsudvikling og fremtidsforsk­ning. Han er uddannet lic. Scient. Pol. (Ph.d.) og har været forskningschef på Instituttet for Fremtidsforskning. Jesper Bo Jensen vil tale om fremtidens arbejdsmarked og fremtidens arbejdskraft. Hvor bosætter arbejdskraften sig og hvorfor?

Tilmeld vores nyhedsbrev