Webshop-netværk

Webshop-netværk

En gang om måneden mødes godt 20 engagerede erhvervsfolk fra virksomheder i Frederikshavn kommune til et kort morgenmøde i Kattegat Siloen. På dagsordenen er alt fra diskussion om valg af platform og leverandører til feedback på brugervenlighed. Medlemmerne er alle web-shop ejere i Frederikshavn kommune – og sælger tilsammen alt fra rejser, sko og byggeartikler til haveindretning og madkasser med tryk. Erhvervshus Nord faciliterer netværket.

Fælles sprog og tvungen egenrefleksion

- Vi taler et fælles sprog i netværket. Alene den tvungen egenrefleksion, som netværksmøderne inviterer til, er det hele værd. Når vi deler erfaringer og idéer, kommer vi ud i nogle hjørner af webshops-muligheder og ikke mindst løsninger, som man ikke kommer alene. Vi er endnu ikke gået fra et møde, hvor vi ikke er blevet inspireret, udfordret eller har fået et helt konkret værktøj med hjem, som bare skal effektueres. Det er kun blevet styrket af, at vi nu også arbejder sammen om en fælles ressource, som har den tekniske indsigt, som vi ikke nødvendigvis selv har, siger indehaver af Lyd og Billede Specialisten, Laust Nielsen, og indretningsarkitekt og kvinde bag HelbergDesign, Susanne Helberg, som begge er medlemmer af netværket.

Interesseret?
Ønsker du at vide mere om Webshop-netværket eller blive medlem kan du kontakte Tanja Jørgensen på 21 12 99 15 / tajo(at)erhvervshusnord.dk.     

Tilmeld vores nyhedsbrev