Netværk for kommunikation og marketing

Netværk for kommunikations- og marketingansatte

Erhvervshus Nord driver et netværk for kommunikations- og marketingansatte i virksomheder i Frederikshavn kommune, hvor du kan sparre med ligesindede om faglige problemstillinger og nye trends inden for kommunikation og markedsføring.

Nyhedsbreve. Hjemmeside. SOME. Video. Pressemeddelelser. Årsberetninger. Intranet. Præsentationer. Trykte materialer. Retargeting. Arrangementer. Du kan sikkert selv fortsætte rækken. Som kommunikations- eller marketingmedarbejder sidder man ofte med en bred vifte af opgaver. Savner du ind i mellem en kollega inden for dit felt sparre med? Så er det nye netværk noget for dig.

Kommunikations- og marketingnetværket faciliteret af Erhvervshus Nord samler personer med en kommunikationsfunktion i virksomheder i Frederikshavn kommune, hvor formålet er sparring og erfaringsudveksling omkring kommunikation og markedsføring og nye tendenser/muligheder.

Foruden fysiske møder har netværket sin egen lukkede Facebook-gruppe, hvor I kan efterlyse råd og input og erfaringer med fx en leverandør eller kommunikationsløsning.

Hvor ofte mødes netværket?
Møderne afholdes én gang om måneden som regel på en torsdag - møderne aftales fra gang tilgang.

Hvad koster det?
Det er gratis at være med i netværket, når din virksomhed er medlem Skagen Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening eller Frederikshavn Erhvervsforening.

Branchesammenfald
Vi skal kunne tale åbent om vores kommunikationsplaner og dele faglige råd med hinanden. Derfor er der som udgangspunkt kun plads til én virksomhed fra en specifik branche. Herefter skal nye medlemmer godkendes af netværket.

INTERESSERET?

Kontakt Pernille Urth, Erhvervshus Nord, T: 6128 7517, M: peur@erhvervshusnord.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev