ViP+ Vækstboost

ViP+ Vækstboost

VIP+ er for dig, der allerede har bevist, at du driver en virksomhed, der er skalerbar. Du er på den anden side af de indledende iværksætterudfordringerog har styr på grunddiscipliner som salg, markedsføring mv. –det eneste du mangler, er et boost til din virksomhed, der som hovedregel er max. fem år gammel.

Målsætningen er, at du via deltagelsen i ViP+ runder fem ansatte og fem mio. kr. i omsætning i løbet af fem år.

For en brugerbetaling på kr. 1.250,- + moms får du 15 timer til sparring med en eller flere specialuddannede Vækstguides. Dertil får du mulighed for indkøb af max. 83 timers rådgivning hos eksterne konsulenter, der understøtter din virksomheds vækstplaner. Det kan blandt andet være advokater, revisorer, reklame-/PR-bureauer, branchespecialister, finansielle rådgivere eller mentorer.

Dit vækstforløb indledes med udarbejdelsen af en milepælsplan og afsluttes med en færdig vækstplan, som skitserer, hvordan din virksomhedkan vokse yderligere, efter at du har gennemført programmet.Det er som udgangspunkt et krav at du skal have opnået en ansat og enmio. kr. i årlig omsætning, for at komme i betragtning til VIP+ Vækstboost. For at komme i betragtning til ViP+ skal du pitche din plan for én af Erhvervshus Nordjylland kernegrupper.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.