Tapas og rundvisning i særudstillingen Mesterværker

Tapas og rundvisning i særudstillingen Mesterværker

13 Jun 2019

Skagen Erhvervsforening og Skagens Kunstmuseer inviterer til en aften i kunstens tegn med tapas, networking og en eksklusiv rundvisning i særudstillingen Mesterværker.

TID & STED: Torsdag d. 13. juni, kl. 18.00 – 19.30, Skagens Museum, Brøndumsvej 4.

TILMELDING:  www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/202/

Vi starter aftenen med tapas og et glas hvidvin på 1. salen af Skagens Museums skiferbygning, hvor museets administration holder til. Her er der mulighed for at se nærmere på arkitekturen i bygningen, som også udfolder sig på 1.salen.

Herefter giver museumsdirektør Lisette Vind Ebbesen en rundvisning i udstillingen, der samler nogle af Krøyers absolutte hovedværker. De pågældende værker har aldrig før været vist på ét sted, og de giver et unikt indblik i denne del af Krøyers livsværk.

P.S. Krøyer var skagensmaler og blev særligt kendt for skildringerne af kunstnerkolonien og lokalbefolkningen i Skagen. Han mestrede dog også helt andre genrer og var en af de absolut mest eftertragtede portrætmalere blandt det bedre borgerskab og skildrede utallige personligheder indenfor Danmarks kultur- og erhvervsliv. Det kulminerede i perioden 1888-1904, hvor Krøyer producerede nogle af de mest monumentale og personrige gruppeportrætter i danmarkshistorien.

https://skagenskunstmuseer.dk/udstillinger/mestervaerker/ 

Tilmeld vores nyhedsbrev