Erhvervs-Get-Together

Erhvervs-Get-Together

20 Aug 2019

Erhvervsforeningerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby inviterer til årets Erhvervs-get-together med spændende indlæg ved kongehusets ceremonimester Kim Kristensen og fremtidsforsker og ekspert i fremtidens arbejdsmarked Jesper Bo Jensen.

TID & STED: Tirsdag den 20. august, kl. 15.30 – 20.00, Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn

PRIS OG TILMELDING: Tilmeld dig senest 15. august: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/206/

• Medlemmer: Gratis for to deltagere pr. virksomhed. No-show fee på 400 kroner ex moms.

• Ikke-medlemmer og ekstra deltagere: 400 kroner ex moms.

BUS FRA SKAGEN: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/204/

Arena Nord danner igen rammerne om det traditionsrige Erhvervs-Get-Together, hvor erhvervslivet på toppen af Danmark mødes til spændende indlæg, networking og spisning. I år kan du møde to indlægsholdere, der med hver sin vinkel og ekspertise med sikkerhed vil give dig ny viden og stof til eftertanke. Ceremonimester Kim Kristensen blev kåret til Årets Leder i 2009 og vil i foredraget Følg mig fortælle om, hvordan du som leder skal have evnen til at gå forrest, når det gælder. Jesper Bo Jensen giver os indsigt i, hvordan fremtidens arbejdsmarked ser ud, og hvordan arbejdskraften bosætter sig.

PROGRAM

Klokken 15.30: Registrering og velkomstdrink

Klokken 16.00: Velkommen ved Karl Erik Slynge, formand Frederikshavn Erhvervsforening.

Klokken 16.10: Tale ved borgmester Birgit S. Hansen

Klokken 16.20: Foredrag "Følg mig" af ceremonimester Kim Kristensen 
Kim Kristensen har tidligere været adjudant for Hendes Majestæt Dronningen og ledet militære operationer i Kroatien 1995 samt i Kosovo 2005. I 2007 blev han udnævnt til oberst og chef for den danske krigsindsats i Afghanistan.  Som leder må du – især i vanskelige tider – have mod til at stille dig i forreste linje, udpege en retning og sige: Følg mig! Eksemplets magt er stærkt og tydeligt, mener Kim Kristensen. Det skaber tillid og troværdighed blandt medarbejderne, at de ved, at du nok skal være der, ikke kun når skåltalerne holdes, men også når det gør allermest ondt. Med baggrund i egne erfaringer giver Kim Kristensen en række effektive redskaber til at skabe en unik strategi med konstant fokus på retning og high 
performance samt viljen til at sætte drømmeholdet.

Klokken 17.20: Foredrag af fremtidsforsker Jesper Bo Jensen

Jesper Bo Jensen er forfatter til adskillige bøger og artikler og arbejder som konsulent indenfor områder som innovation, kreativitetsudvikling og fremtidsforskning. Jesper Bo er uddannet lic. Scient. Pol. (Ph.d.) og arbejdede fra 1993-2001 som forskningschef på Instituttet for Fremtidsforskning. 
Jesper Bo Jensen vil tale om fremtidens arbejdsmarked og fremtidens 
arbejdskraft. Hvor bosætter arbejdskraften sig og hvorfor?

Klokken 18.30: Spisning og networking 

 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev