Vækst & Vilje

Vækst & Vilje

16 jan 2020

Vær med, når Erhvervshus Nord, Arena Nord og Frederikshavn Kommune inviterer til Vækst & Vilje Erhvervs- og Kulturarrangement.

TID & STED: Tors. 16. januar, kl 7.30 - 11.00, Rådhus Allé 98, Det Musiske Hus

TILMELDING: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/212/ 

PROGRAM

7.30 Networking over rundstykker og morgenkaffe

8.15 Godmorgen v/ erhvervsdirektør Niels Bay Christensen

8.30 Fælles morgensang i salen

8.40 Velkomst ved borgmester Birgit S. Hansen

8.55 Uddeling af Roblon Fondens Uddannelsespris

9.25 Musikalsk indslag v/ Michael Møller

Med sangskrivning allerede fra 7 års alderen og en gymnasietid i Frederikshavn, hvor musikken blev en fortsat drivkraft, har Michael omsat sin passion til et arbejdsliv, hvor komposition, sangskrivning, koncertvirksomhed og undervisning/coaching af talenter fylder. Michael er hovedcoach på den lokale talentplatform LYDKANTEN, der er igangsat og drevet af Det Musiske Hus/Maskinhallen. Han er bedst kendt som forsanger i bandet moi Caprice og The Mountains og har to anmelderroste soloudgivelser bag sig. Hans debutplade blev kåret som årets bedste plade i Berlingske i 2007, mens “A Month of Unrequited Love” lå på de fleste danske mediers årslister i slutningen af 2011.

9.40 Uddeling af Iværksætterprisen 2019 v/ Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd

9.55 Indlæg v/ Henrik Iskov Christensen, forsker i robotteknologi og professor ved University of California

Henrik I. Christensen, der stammer fra Frederikshavn og har været ansat som teknisk assistent for det daværende MAN B&W Diesel, er i dag en af verdens mest anerkendte robotforskere. Han har været videnskabelig rådgiver for Barack Obama omkring robotteknologi og har været med til at opbygge flere robotinstitutter. Han tager helt særligt turen hjem til Frederikshavn for at fortælle om sin egen rejse ud i verden og give sit bud på, hvordan vi som virksomheder skal forholde os til fremtidens teknologier.

10.40 Uddeling af årets Vækst og Vilje Erhvervspris 2019 v/ Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd

11.00 Det officielle program slutter. I Winners Corner i foyeren fejres vinderne med champagne. I er meget velkomne til at gøre et stop og lykønske vinderne.

Tilmeld vores nyhedsbrev