Robotter og den teknologiske udvikling

Robotter og den teknologiske udvikling

17 okt 2019

Preben Mejer er en af Danmarks absolut største kapaciteter, hvad angår den teknologiske udvikling og IT og holder levende og engagerede foredrag om vores digitale fremtid, udfordringer og muligheder. De er fortalt med masser af underholdende eksempler og historier, der gør, at det hele er til at forstå, og med fokus på hvad teknologien egentlig kan bruges til, både som bruger og virksomhed.

Skagens Venner og Skagen Erhvervsforening inviterer til  foredrag torsdag den 17. oktober kl. 19.00 på Skagen Habour Hotel. 

Medlemmer af Skagens Venner og Skagen Erhvervsforening kr. 100,-
Ikke medlemmerr: kr. 200,-

TILMELD DIG 

OM FOREDRAGET
Robotterne er over os, og det er ikke længere store, tunge og dumme industrirobotter. Det er små fikse robotter der kan tage hånd om alt fra madlavning til scanning af gravide. Det er også robotbiler, robot vagthunde, og fordøjelige robotter som du bare kan spise. Men hvad er robotter, og hvor går robotterne hen?

  • Robotter er ikke bare fysiske robotter. Den tredje store bølge i IT anvendelse handler om kunstig software baseret intelligens. Software-robotter der udfører opgaver, hurtigere og mere perfekt end os mennesker.
  • Hvad vil kunstig intelligens betyde for fremtidens arbejdsmarked? Hvad sker der, når robotter og software robotter kombineres, så vi får super robotter? Hvordan ser fremtiden ud for de fysiske robotter og for software robotterne.
  • Foredraget giver et billede af den teknologiske udvikling og de vigtigste tendenser, og har karakter af en levende og underholdende briefing med masser af eksempler på, hvad det er der sker. Foredraget justeres i øvrigt efter den kontekst, som det skal indgå i.

OM PREBEN MEJER
Videnkilde og storinspirator Preben Mejer er af Computerworld kåret til en af Danmarks ti mest indflydelsesrige IT personer og af Børsens Nyhedsmagasin valgt til mest nyskabende danske IT personlighed.. Preben Mejers speciale er at fange trends fra IT og teknologi-grænselandet og hjælpe andre med at omsætte dem til handling. RadrLab er da også meget passende navnet på Prebens seneste aktivitet. De skarpe og inspirerende Preben Mejer foredrag er især populære hos virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner, som ønsker viden om den teknologiske udvikling og ikke mindst innovation og forretningsmuligheder.

Tilmeld vores nyhedsbrev