Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr.1 den 9. december 2015

En unik mulighed - Sail 2015 i Bremerhaven

Få et udstillingsvindue til omkring én million mennesker eller invitér dine tyske samarbejdspartnere til en unik dag på Sail 2015 i Bremerhaven, som afholdes den 12.- 16. august.

Bremerhaven er en havneby i Nordtyskland, som er venskabsby med Frederikshavn. Frederikshavn Kommune har en stand ved begivenhederne, hvor blandt andet borgmester Birgit Hansen, de to viceborgmestre og kommunaldirektør Mikael Jentsch deltager.

De indbyder dig som virksomhed til at deltage på standen med dine produkter eller invitere dine tyske samarbejdspartnere med til en unik oplevelse. De to skibe Klitgaard og Hjemmeværnskutteren vil være til stede, og det vil være muligt at lave særlige aftaler om arrangementer på skibet.

Er du interesseret, så kontakt erhvervskonsulent Marianne K. Vestergaard på telefon 61 24 69 01 / makn@erhvervshusnord.dk 
To nye konsulenter certificeret i Væksthjulet

Vores to erhvervskonsulenter Heidi Kistrup Nielsen (tv) og Marianne K. Vestergaard  indledte det nye år med at blive certificeret i Væksthjulet, som er et anerkendt, visuelt dialogværktøj til konsulenter, der rådgiver vækstvirksomheder.

Læs mere
Fokus på udvikling af Strandby som turistperle

Ved et velbesøgt borgermøde i Strandby onsdag aften den 7. januar, blev der sat fokus på potentialet for Strandby som turistby på baggrund af en analyse fra Erhvervshus Nord.  

Læs mere her
Mød Jacob Risgaard fra Coolshop og hør om Danish Crown A/S

Den 4. februar inviterer Sæby Erhvervsforening til gå-hjem-møde, hvor du har mulighed for at høre Jacob Risgaard fra Coolshop.com fortælle sin historie om, hvordan man som ung teenager i Sæby kan ende med at blive kåret som den virksomhed i Danmark, der gør det bedst på nettet foran over 20.000 andre. Mød også chefanalytiker Karl Christian Møller fra Danish Crown, der fortæller om koncernen og slagteriet i Sæby.

Læs mere 
Få tilskud til din omlægning af procesenergi

VE til proces er en tilskudsordning hos Energistyrelsen, som giver anlægsstøtte til virksomheder, der omlægger deres procesenergi fra fossilt til vedvarende energi eller fjernvarme.

Læs mere herMedlem til medlem

Har du et konkret arrangement, tilbud eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@erhvervshusnord.dk  

Vi formidler ikke generelle services/virksomhedsomtaler. Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

TeknikNord
TeknikNord i Sæby tilbyder salg inden for produktgrupperne KAWA/TIGER, larvebånd, filtre, Schaeff og graveudstyr.

Sprog til tiden
Mette Odgaard bag Sprog til Tiden tilbyder oversættelse, tekstforfatning, korrektur, omskrivning og webløsninger. Mette Odgaard er cand.mag. i engelsk, erhvervssproglig korrespondent og videreuddannet inden for journalistik og har 20 års erfaring med oversættelse og kommunikation for større, internationale virksomheder.

Jysk KontorKoncept
Jysk KontorKoncept i Frederikshavn leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, papir, bordprinter, kontormaskiner, Back-up og lagering, mobility, ergonomi, originale tonere, kompatible tonere, it supplies, emballage og tryksager.

Onkel Toms Grillhytte IVS
Onkel Toms Grilhytte leverer kvalitetsoksekød lige til døren hos kunderne via postservice. De fleste udskæringer kommer fra kornopfodret Hereford kvæg, og der er både specialkød fra Uruguay og hormonfrit kød fra USA.  

Hagen Klimaglas Aps
Hagen i Frederikshavn laver persienner og plisse-gardiner til montering mellem glassene i en termorude, samt specielt designet frithængende solafskærmningsprodukter. Produkterne kan leveres med manuelt eller eldrevet betjeningssystem.

Ejendomsselskabet Skagen Aps
Ejendomsselskabet Skagen udlejer nyistandsatte og helt igennem top moderne lejligheder i Skagen.  Alle lejligheder moderniseres med de bedste faciliteter og materialer.

Frisør Anette Wiehl Mølgaard

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev