Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr 2. den 17. januar 2014

Vinderne fundet til Vækst og Vilje 2013

På trods af snevejret var omkring 200 personer i dag mødt op til Vækst og Vilje erhvervs- og kulturarrangementet i Det Musiske Hus, hvor Frederikshavn Erhvervsråd kårede Vestergaard Marine Service A/S som vinder af Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2013. Grenen Maskinfabrik Aps blev vinder af Iværksætterprisen 2013. Stort tillykke herfra!

Se billeder fra arrangementet og læs mere her
Informationsmøde: Din vej til succes i Norge

Norge er i en rivende udvikling inden for en række brancher herunder offshore, det maritime og det industrielle område. Potentialet for flere ordrer og øget samarbejde med de nordjyske virksomheder er derfor stort. På et  informationsmøde den 28. januar kan du høre om vores projekt Nordjysk Erhvervsfremstød Norge, om toldregler og jurdiske regler ved samhandel med Norge.

Læs invitationen og tilmeld dig herSydeuropa er også en forrentingsmulighed

Vil du høre mere om dine forretningsmuligheder i Frankrig, Italien, Spanien og Portugal? Væksthus Nordjyllands Globaliseringsprogram afholder i samarbejde med Eksportrådet et arrangement om markedsmulighederne i Sydeuropa den 6. februar i Aalborg.

Læs mere herVækstkaution til mindre virksomheder

Vækstfonden har netop indgået en aftale med den Europæiske Investerings Fond, der udvider Vækstkautionsordningen med mikrolån. Kautionen dækker lån på op til 185.000 kr. og er målrettet virksomheder med under 10 ansatte og en omsætning eller balance på maks. 14,9 mio. kr.

Det betyder, at banken kan tage en lidt større risiko, når den låner ud til små virksomheder, herunder iværksættere. På den måde får banken lavere risiko, og virksomheden får adgang til den ønskede finansiering.

Læs mere herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev