Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 15 den 22. august 2014

Erhvervs-Get-Together var en stor succes

Med 300 deltagere var der stor opbakning til gårsdagens Erhvervs-Get-Together på Knivholt, hvor Morten Albæk fra Vestas var hovedtaler. Erhvervsforeningerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby glæder sig over den store tilslutning. Der blev talt ivrigt deltagerne i mellem, som var hele formålet med arrangementet. 

Læs mere og se billedshow fra aftenen herMedlem til Medlem

Vi kan nu introducere en ny side på www.erhvervshusnord.dk ved navn Medlem til Medlem. Her har du som medlem mulighed for at kommunikere direkte til de andre medlemmer og besøgende på hjemmesiden. I hvert nyhedsbrev vil der komme en henvisning til siden.

Har du et konkret arrangement eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur(at)frederikshavn.dk.

Se siden her Knæk Cancer event: Verdens største pudekamp i Frederikshavn

De to lokale frederikshavnere Henrik Buchholtz og Steen Voersaa har sat sig for at arrangere en pudekamp i Arena Nord, der er så stor, at den slår rekorden i Guinness Rekordbog, som på nuværende tidspunkt er på 3.813 deltagere.

Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse, og ambitionen er at overrække det indsamlede beløb ved Knæk Cancer showet på TV2 i København, ugen efter.

Du kan støtte op om det gode formål som sponsor med alt fra 1.000 til 20.000 kroner.

Læs mere herWebshop - noget for din virksomhed?

Den 17. september stiller vi skarpt på webshops. Hvad skal du overveje, inden du går i gang – hvis du skal i gang? Og hvad er reglerne omkring det at have en webshop og nyhedsbrev? Du kan også høre to virksomheder fortælle om deres erfaringer med at opstarte og drive en webshop, og de fordele og ulemper, som de ser.

Læs mere herNordjysk konference stiller skarpt på globalisering

Deltag i ”GoGlobal”-konferencen den 4. september i Europahallen i Aalborg og hør, hvad der skal til for at komme godt ud i verden.

Få inspiration til de næste globale skridt for vækst i din virksomhed. Oplev bl.a. Hans Engell, politisk kommentator og debattør, samt Mogens Jensen, Handels- og Udviklingsminister, og deltag i en af de tre workshops:

- Hør om nordjyske virksomheders succes på eksportmarkederne
- Hør om gode de forretningsmuligheder i Afrika
- Hør om genvejen til eksport via digitalisering.

Læs mere  herSådan bliver du leverandør til kommunerne

Aalborg Kommune inviterer inden for til workshop den 19. september, hvor du får inspiration og værktøjer til at styrke dit salg til kommunerne i Nordjylland.

Den primære målgruppe for arrangementet er grønne og socialøkonomiske iværksættere, men alle der har interesse er velkomne.

Læs mere og tilmeld dig her
It-muligheder i Fødevareklyngen

Overvejer du en nyt it-løsning? Så deltag i infomøde om it-muligheder for fødevareindustrien den 10. september i Aalborg, hvor du vil blive præsenteret for en række løsninger.

Læs mere her 

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev