Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 16 den 31. oktober 2018

Så er nedtællingen begyndt til Vækst & Vilje arrangementet den 17. januar 2019. Erhvervshus Nord, Frederikshavn Kommune og Arena Nord inviterer til den årlige prisuddeling, hvor vi kårer vinderne af årets Vækst & Vilje pris og Iværksætterprisen. Årets sponsorer er Spar Nord og Beierholm.

Årets faglige indlæg kommer fra Torben M. Andersen, tidligere overvismand for Økonomisk Råd, som fortæller om sin egen rejse fra Frederikshavn og giver en økonomisk vejrudsigt for Danmark. Jazztrompetist Jakob Sørensen fra Sæby og bandet BAGLAND leverer årets musikalske indslag. 

Læs mere og tilmeld dig 
5. nov: Dennis Nørmark om fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft

Er du optaget af, hvordan du tiltrækker og fastholder den rigtige udenlandske arbejdskraft? Så gå ikke glip af dette spændende foredrag med den populære forfatter og foredragsholder Dennis Nørmark, der giver indsigt og råd til en succesfuld fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. 

Læs mere og tilmeld
7. nov: Info- og dialogmøde om byggeri & anlæg i Frederikshavn Kommune

Kom og hør om Frederikshavn Kommunes kommende bygge- og anlægsprojekter og få den nyeste status fra Ejendomscenteret, Forsyningen og Park og Vej. Du kan også høre om kommunens samarbejde med lokale virksomheder.

Læs mere og tilmeld
12. nov.: Fremtidens handelsby

Frederikshavn Kommune og FREDERIK handels- og virksomhedsforening inviterer til konference om fremtidens handelsby den 12. november. Her kan du deltage i debatten om at udvikle midtbyen samt få et øjebliksbillede af, hvordan det går med handlen, høre sidste nyt om renovering af gågaden i 2020 samt høre om Holbæks erfaringer med at skabe et fælles 'fodslaw' om midtbyen. 

Læs mere her 
27.nov: Hvad kan robotter og digitale teknologier gøre for din virksomhed?

Kom og hør om PwC og NS Systems digitale rejse. PwC fortæller om deres overvejelser og implementering af digital bogføring. NS System fortæller om deres brug af industrirobotter, som arbejder side om side med de ansatte. Aalborg Universitet giver et generelt indblik i Industri 4.0 og den digitale udvikling og dens muligheder.

Læs mere og tilmeld dig
Tør du udfordre din virksomheds forretningsmodel?

Next Step Challenge er en del af det landsdækkende Scale-Up Denmark projekt, hvor man i Esbjerg driver tre elitetræningscentre for Startups & SMV’er indenfor brancherne Energieffektive Teknologier, Oplevelseserhverv & Turisme samt Offshore Industri.

De er i øjeblikket på udkig efter forretninger med vækstpotentiale, hvor de særligt udvalgte virksomheder tilbydes et udfordrende acceleratorforløb inkl. adgang til et unikt netværk. Her bliver hele forretningen gennemgået, samt det at i får tildelt jeres helt eget Advisory Board med højtstående beslutningstagere.  

Læs mere om forløbet og  samarbejdspartnere på: www.nextstepchallenge.com 
Medlem til Medlem

Verdens største bluesnavne til Arena Nord den 2. og 3. november
Den første weekend i november kan blues, soul og rockelskere atter komme i himlen, når Festivalen Blues Heaven i Arena Nord løber af stablen for 13. gang.  Du sparer 100 kroner på weekend eller 50 kroner. på endagsbilletten.

Sæby Søbad gør opmærksom på foredrag med Søren Gade 14. november
Onsdag 14. november kl. 19.00 arrangerer LOF Frederikshavn EU oplysningsmøde med Søren Gade (V) i det store Konferencelokale på Sæby Søbad, Strandvej 204, 9300 Sæby. Du kan møde politiker Søren Gade, som vil give sit bud på hvorfor EU samarbejdet grundlæggende er en god og positiv ting for Danmark. 

Læs mere på medlem til medlem
Nye medlemmer

Vi kan byde velkommen som medlem til: 

EasyRep

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev