Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 30 den 8. november 2016

Tilmeld dig Vækst og Vilje arrangementet

Så er invitationen klar til årets Vækst og Vilje-arrangement fredag den 20. januar, hvor Frederikshavn Erhvervsråd kårer vinderne af Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2016 og Iværksætterprisen 2016. Årets indlægsholder er Skagen Ambassadør Ellinor Sæther, der er ejer og direktør af Sæther Nordic A/S, som er distributør af over 60 kendte internationale kosmetik-, parfume- og hudplejemærker. 

Se hele programmet og tilmeld dig her 
Tjen penge på jeres affald

Der stilles i dag krav om, at I som virksomhed skal sortere jeres affald. Det er ikke kun godt for miljøet - det kan også være en rigtig god forretning for virksomheden. Den 1. december klokken 15.00 kan du høre mere om, hvordan I kan få en grøn profil og tjene penge på jeres affald. Få gode råd og erfaringer fra Miljøstyrelsen, Teknik & Miljø og Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark. 

Læs mere om programmet og tilmeld dig her
Vi skal satse på bæredygtig og miljøvenlig akvakultur

Sådan lyder det fra erhvervsdirektør Niels Bay Christensen. Regeringen har lanceret en vækstplan for dansk akvakultur, som passer godt ind i den stærke fiskeindustri i Frederikshavn kommune. Som first mover på bæredygtig og miljørigtig akvakultur kan vi skabe vækst og arbejdspladser, lyder det. 

Læs mere her
Invitation til DIRA Roadshow 2016 i Nordkraft

Automatisering er ikke længere kun til store seriestørrelser. Simple automatiseringsløsninger kan relativt nemt implementeres, uden det kræver massive investeringer. Det kan øge produktiviteten og være rentabelt, helt ned til enkeltstyksproduktion. Du kan se mange af de nye og spændende muligheder i praksis på DIRA Roadshow i Aalborg den 22. november. Det er gratis, og alle er velkomne. 

Læs mere og tilmeld dig her 
Få optimalt udbytte af din bestyrelse

Har du en bestyrelse? Får du nok ud af den? Eller overvejer du en bestyrelse? Så er denne camp under VILJE TIL VÆKST den helt rigtige for dig. Det er et praksisorienteret kursusforløb, som har fokus på vækst via en professionel bestyrelse. Første mødedato er den 21. november.

Læs mere her
Vil du bidrage til at integrere flygtninge på arbejdsmarkedet?

Den 28. november kan du komme til fyraftensmøde i Frederikshavn om de nye muligheder for at ansætte og uddanne flygtninge og familiesammenførte i din virksomhed. 

Læs mere her Medlem til medlem

Attraktivt delekontor i Kattegat Siloen
To ledige kontorpladser på 3.sal. Der er møbler på gangen, så man kan sidde uden for kontoret og tale i telefon eller have et lille møde. Til mere formelle eller større møder er det nemt at booke et mødelokale med AV udstyr. Man kan få forplejning eller spise frokost hos Himmel og Hav til rimelig priser. 

Prisen med møbler, internet og mødelokaler er 2.600 kr. +moms.

Læs mere her Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til: 

Scanel International A/S
Scanel med hovedadresse på Frederikshavn Havn laver elektriske, elektromekaniske og elektroniske løsninger til den maritime branche, samt olie/gas-, og vindindustrien. Det gælder design, konstruktion, indkøb, projektplanlægning, projektledelse, installation, tests, QA og meget mere. Scanel har 350 medarbejdere i syv afdelinger i tre lande. Scanel har kunder i over 30 lande, samt til søs. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev