Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 32 den 28. november 2016

Særtilbud: Hør Uffe Holms nye foredrag om god service

Uffe Holm har sat sig for at forbedre serviceniveauet i Danmark med foredraget God service vinder altid! Et emne som vi gerne vil sætte fokus på i samarbejde med Frederikshavn Teaterforening, FREDERIK og Turisthus Nord den 28. februar. Som medlem får du først chancen for at sikre dig billetter til 100 kroner incl. gebyr (normalpris 175 kroner).

Uffe Holm inspirerer os til at tænke over, hvordan vi med mere omtanke, empati, situationsfornemmelse og ikke mindst anerkendelse kan gøre vores kollegaers, kunders og vores egen hverdag rigere og sjovere. Han tager kundekasketten på og synliggør, hvordan medarbejderes kundehåndtering i virkeligheden opleves og motiverer derigennem til væsentlige forbedringer.

Vi håber at se dig til en sjov og inspirerende aften,

Læs mere her 
FiskeriLAG Nord har to millioner kroner til fiskeri og maritime projekter

Torsdag den 8. december er der informationsmøde i FiskeriLAG Nord, som har to millioner kroner til at yde økonomisk støtte til erhvervsprojekter inden for fiskeri og det maritime område. Erhvervsprojekterne kan støttes med max 50 procent i tilskud, og der er ansøgningsfrist 12. januar 2017.

Læs mere her 
Vækst og Vilje prisuddeling

Husk at tilmelde dig det traditionsrige Vækst og Vilje-arrangement den 20. januar, hvor Frederikshavn Erhvervsråd kårer vinderne af årets Vækst og Vilje Erhvervspris og Iværksætterprisen. Årets indlægsholder er Ellinor Sæther fra Sæther Nordic A/S. Det er Frederikshavn Kommune, Arena Nord og Erhvervshus Nord, der står bag arrangement. Spar Nord er hovedsponsor. 

Læs mere og tilmeld dig her
Tjen penge på jeres affald

Der stilles i dag krav om, at I som virksomhed skal sortere jeres affald. Det er ikke kun godt for miljøet - det kan også være en rigtig god forretning for virksomheden. Kom og hør, hvordan I kan få en grøn profil og tjene penge på jeres affald.

TID OG STED: Torsdag 1. december, kl. 15.00 – 16.30 i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn.  

Tilmeld dig herMedlem til medlem

Sæby Business Park Syd holder reception 1.dec
Kom og se forvandlingen af Volstrup Skole til den nye business park, hvor der er indrettet helt nye, moderne kontorfaciliteter, som står klar til at huse et spændende erhvervsmiljø for både iværksættere og etablerede virksomheder. Borgmester Birgit Hansen kommer og laver officiel åbning af business parken kl. 13.00. 

Læs mere her Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til otte nye medlemmer:

Business Park Sæby Syd
Et moderne erhvervsmiljø i det gamle Volstrup Skole, som kan huse både iværksættere og etablerede virksomheder. Der er gode muligheder for at præge indretningen efter eget behov, og der er mulighed for produktions- og lagerfaciliteter. 

Bouet Skilte
Bouet Skilte og reklame i Sæby leverer kreative og idérige løsninger inden for skilte, facader og bilreklamer.

Sæby Auto v/Allan Olsen
Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen - vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister. Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen. 

Goldklubben Hvide Klit
Golfklubben Hvide Klit har valgt at være en aktiv medspiller i at understøtte turismen i lokalområdet. Vi vil aktivt udvikle golfbanen, således Golfklubben Hvide Klits image som en af Danmarks bedste baner på layout understøttes af, at golfbanens kvalitet er absolut i top. I fællesskab med erhvervslivet vil vi udbygge positionen som den golfklub i Nordjylland med markant flest greenfee spillere i Nordjylland.

Elministeren.dk 
Hos Elministeren finder du et stort udvalg af billige lamper til salg. Vi har mange forskellige lamper af forskellige mærker, derfor giver vi dig det bedste udvalg af lamper online. Du finder altid gode tilbud og de bedste priser på lamper online på vores webshop.

Jacobs Fiskerestaurant
Jacobs Fiskerestaurant byder altid på friske råvarer, tilberedt med kærlighed og serveret i rette stemning nær havet. Vi serverer dagligt vores berømte store fiske - & skaldyrsbuffet.  

F. ØRBECH & SØN
F. Ørbech & Søn startede i 1896 og bliver i dag drevet på 22 år af Kurt Sønderby. Med mange års erfaring kombineret med altid at være opdateret med de nyeste materialer og teknologier, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle maleropgaver – store som små. 

Inner Denmark

Selskabets formål er at drive coaching- og rådgivningsvirksomhed med henblik på den danske arbejdskrafts velvære og arbejdsglæde samt aktiviteter i tilknytning hertil.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev