Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 12 den 23. august 2018

Anne Sofie Espersen og Peter Bredsdorff-Larsen med i Mads og erhvervspanelet

Vi har glædet os rigtig meget til at fortælle jer, hvem der sidder med i Mads og Erhvervspanelet til Erhvervs-Get-Together den 13. september. Vi kan nu afsløre skuespillerinde Anne-Sofie Espersen og Peter Bredsdorff-Larsen som de første to paneldeltagere. Mads Steffensen styrer debatten.

Læs om Anne Sofie Espersen

Læs om Peter Bredsdorff-Larsen

Tilmeld dig herFå synergi mellem din fysiske butik og webshop

For Lyd og Billede Specialisten ligger forretningssuccesen i kombinationen af den fysiske butik og deres webshop. Indehaver Laust Nielsen fortæller den 24. oktober klokken 8.15 - 9.30 om sine erfaringer - både de gode og dårlige. Du vil få konkrete tips til, hvordan man får synergi mellem den fysiske og online forretning.

Læs mere og tilmeld dig Salgsteknik til din indre salgs-ninja

På iværksættercaféen  den 25. september bliver du introduceret til enkle hands-on værktøjer og teknikker, som kan opbygge din indre salgs-ninja og give dig succes med dit salg.

Du vil på mødet få salgsguldkorn fra Katarina Nilsson, der har mere end 30 års erfaring med salg. Hun vil give dig et indblik i, at det er kombinationen af de rette salgsteknikker, struktur og salgsmindset, som skaber resultaterne for dig og din virksomhed.

Tilmeld dig
Hør Peter Lund Madsen fortælle om hjernekapacitet og stress

Tag dine kollegaer under armen til en inspirerende aften i selskab med Peter Lund Madsen den 6. februar 2019 i Det Musiske Hus. Her vil han på sin helt unikke facon fortælle om hjernekapacitet og stress.

Fx vil han fortælle om, hvad der sker i nervesystemet, når vi bliver stressede - og hvorfor det er nødvendigt at slappe af. Du kan også få svar på, om en kanin har kontrol over tingene - og hvad, der adskiller os mennesker fra dyr.

Læs mere og bestil dine billetter herFå hjælp til at søge EU-midler til jeres innovationsprojekt

Har din virksomhed et innovativt udviklingsprojekt i støbeskeen, eller er I allerede i gang med jeres projekt? Så tilbyder NordDanmarks EU-Kontor vejledning og sparring om relevante funding- og innovationsprogrammer på EU og national plan. Fundingprogrammerne giver finansiering af udgifter til bl.a. udvikling, testning og demonstration af virksomheders nye innovative produkter eller serviceløsninger. 

Læs mere om NordDanmarks EU-kontor

Vi formidler gerne kontakt til NordDanmarks EU-kontor – ring til os på 92 26 26 26.
Nye medlemmer

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til følgende nye virksomheder:

SmartLog

Insightments Danmark ApS

Soundspec

Restaurant Sæby Søbad

TP Invest Skagen ApSDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev