Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

To gode tilbud til virksomheder

Kære medlemmer af Skagen, Sæby og Frederikshavn Erhvervsforeninger.

Virksomheder anvender i større og større udstrækning at invitere kunder, leverandører, samarbejdspartnere og medarbejdere med til unikke oplevelser – oplevelser som på forskellig vis er med til at skabe tættere relationer.

I Frederikshavn Kommune har vi efterhånden en del gode tilbud til virksomheder på unikke oplevelser – eller virksomhedsevents som det også kaldes.

Den første er muligheden for at holde virksomhedsarrangementer på flotte sejlskibe og være en del af et historisk view i forbindelse med Tordenskioldsdagene i Frederikshavn i perioden 26.  –  28. Juni 2009.

Det andet er et Business Leader seminar ”Creating Winners” i Arena Nord den 24. September 2009, hvor hovedtaler er David Plouffe, som var Præsident Obamas toprådgiver og kampagnechef under den amerikanske valgkamp.

Klik her for at se brochure eller klik her for at tilmelde dig.

Begge er gode eksempler på en ny økonomi, som til stadighed vokser og vokser i Frederikshavn Kommune, nemlig oplevelsesøkonomien og Frederikshavn Erhvervsråd håber således, at de lokale virksomheder vil bakke op om initiativerne.

Med venlig hilsen

Jørgen Ove JensenDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev