Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 31 den 16. november 2016

Tjen penge på jeres affald

Der stilles i dag krav om, at I som virksomhed skal sortere jeres affald. Det er ikke kun godt for miljøet - det kan også være en rigtig god forretning for virksomheden. Den 1. december klokken 15.00 kan du høre mere om, hvordan I kan få en grøn profil og tjene penge på jeres affald. 

På mødet vil Miljøstyrelsen fortælle om, hvorfor det er vigtigt at sortere affald til genanvendelse og gennemgå seks gode råd til forbedring af affaldssortering på arbejdspladsen i hverdagen. Teknik & Miljø i Frederikshavn Kommune vil fortælle om processen ved miljøtilsyn på virksomheden, og hvad I kan bruge miljøtilsynet til. Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) vil fortælle om deres erfaringer med affaldssortering på virksomheder og give gode eksempler på, hvordan én virksomheds affald er blevet til én anden virksomheds ressource.

Læs mere og tilmeld dig her
Brand jeres virksomhed på årets største job- og karrieremesse

Den 7. marts er der Karrieremesse i Gigantium – Danmarks største job- og karrieremesse. Kom med på en lokal fællesstand til en attraktiv pris, hvor I har mulighed for at brande jeres virksomhed over for talentfulde kandidater fra Nordjyllands videregående uddannelser.

Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune arrangerer en fællesstand på Karrieremessen i Gigantium den 7. marts, hvor der er plads til seks virksomheder. Det giver dig mulighed for at komme med til en attraktiv pris på 6.000 kr. + moms

Læs mere om din mulige deltagelse her 
Logistikkens dag 2016

Den nordjyske transport- og logistikklynge SmartLog afholder vanen tro Logistikkens Dag den 6. december. I år bliver det i fremtidens tegn, da der hele dagen vil være fokus på fremtidige teknologier inden for transport og logistik samt hvilke udfordringer og muligheder det bringer med sig. Logistikkens dag er for alle nordjyske virksomheder, der har en interesse inden for transport og logistik, dette alt fra vognmandsforretninger til produktionsvirksomheder. 

Læs mere her
Lad Businessbroen åbne døre for dig i Norge

Ønsker du at komme i gang med eksport til Norge? Eller styrke dine igangværende norske aktiviteter? Så kom med i et professionelt rådgivningsforløb, hvor du kan blive afklaret om din virksomheds markedsmuligheder i Norge. Du kan også få hjælp til at finde potentielle kunder og samarbejdspartnere gennem rådgivning hos en af vores norske branchekonsulenter.

Gennem BusinessBroen Erhverv kan du få op til 20 rådgivningstimer hos udvalgte norske konsulenter, hvor BusinessBroen refunderer 50% af dine omkostninger.

Vil du vide mere?
Så kontakt erhvervskonsulent Per Frank Hansen på peha@erhvervshusnord.dk / 24 29 43 30

Læs mere om tilbuddet her
Start-Up Camp for iværksættere

Har du din egen virksomhed, omsætning og kunder, men er lidt i tvivl om hvad det kan blive til? Eller søger ud inspiration til udvikling af din kundekreds, dine produkter eller services? Så er StartUp-Camp helt sikkert noget for dig. Du kommer til at arbejde et helt døgn på din egen iværksættervirksomheds udvikling sammen med 8 til 10 andre udvalgte iværksættere. Det er tirsdag den 28. november på Hotel BramslevGaard, Kursus & Herregaardsophold i Hobro.

Læs mere her Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

Shoplr.dk
Shoplr.dk er en online shoppingportal med base i Frederikshavn. Du kan finde priser på mere end en million produkter indenfor tøj og boligindretning.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev