Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


19. april: Tjen mere på det offentlige marked

Det offentlige er et kæmpe marked med en årlig omsætning på 300 mia. Et marked som vel og mærket efterspørger alle slags varer og tjenesteydelser - fra alle slags virksomheder. Store som små. Men hvordan kommer man ind på det offentlige marked? Hvad er spillereglerne? Hvordan er det offentlige skruet sammen?

Dette vil Claus Nordahl-Petersen fra Institut for Business to Government  give os indsigt i tillige med, at han fortæller om beslutningsprocesserne og tildelingskriterierne i forbindelse med handel med det offentlige. Det er den 19. april fra klokken 15.00 - 16.30. 

Læs mere og tilmeld dig her
Generalforsamling Skagen Erhvervsforening og besøg hos Karstensens Skibsværft

Skagen Erhvervsforening indbyder til generalforsamling, som afholdes på Karstensens Skibsværft med rundvisning og indlæg af direktør Tage Rishøj torsdag den 31. marts klokken 15.30. Alle er velkomne. 

Tilmeld dig her 
Flere virksomheder i bestyrelsen hos Sæby Erhvervsforening

35 personer deltog i Sæby Erhvervsforenings generalforsamling torsdag eftermiddag, hvor bestyrelsen blev udvidet fra 10 til 16 medlemmer, så erhvervslivet nu er endnu bredere repræsenteret. Der var kampvalg om pladserne i forretningsudvalget. 

Læs nyheden her 
Foredrag med skagbo og topdirektør i Grundfos Mads Nipper

Lørdag den 26. marts klokken 16.00 har du mulighed for at høre et foredrag med Mads Nipper, der er CEO i Grundfos og har været en del af topledelsen i LEGO i mange år. Mads Nipper stammer selv fra Skagen, hvor hans far havde skibsværft. 

Læs mere her
Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram – MUDP 2016.

Der er nu åbent for ansøgninger til Miljø- og Fødevareministeriets Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram – MUDP 2016. Der uddeles i 2016 midler inden for 3 puljer: demonstration af miljøteknologiske løsninger i fuldskala, udviklings-, test- og demonstrationsprojekter samt projekter, der fremmer innovation og udvikling af miljø- og klimavenlige teknologier.

Læs mere her 
Forretningsmuligheder i Centraleuropa og Balkan

Vi er den 8. april vært for Eksportrådets informationsseminar, hvor du kan møde deres eksportrådgivere fra Danmarks ambassader i Centraleuropa og Balkan. De vil fortælle om forretningsmulighederne for danske virksomheder og der er mulighed for individuelle møder. 

Læs mere herNyhedsbrev nr. 9 den 14. marts 2016 

 

 

Annoncer
De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev