Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 18 den 15. august 2017

Over 200 deltagere har tilmeldt sig årets Erhvervs-Get-Together den 24. august, hvor de tre erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby sætter fokus på at drive virksomhed i en tid med digitalisering, disruption og deleøkonomi. 

Vil du sikre en billet til dig og evt. en god ven, kollega eller din bedre halvdel? Så TILMELD dig/jer i dag eller senest den 21. august 2017. 

LÆS MERE
Velkommen til vores nye erhvervskonsulent

I tæt samarbejde med Skagen Havn har Erhvervshus Nord ansat Jesper Rulffs som erhvervskonsulent. Et job der på sigt skal overgå til en stilling som forretningsudvikler på Skagen Havn.

LÆS MERE
I HØJ KURS – erhvervsuddannelse for fremtiden

Vi ved, at faglært arbejdskraft er i høj kurs hos de nordjyske virksomheder. Ikke bare nu - også i fremtiden. Derfor opfordrer vi alle til at støtte op om konferencen HØJ KURS – efteruddannelse for fremtiden den 21. september. 

Her udfordrer Region Nordjylland, de nordjyske erhvervsskoler og to spændende indlægsholdere den vanlige opfattelse og omtale af erhvervsuddannelserne med det formål at sikre fremtidens faglærte arbejdskraft.
Første skoledag for fremtidens fiskerioperatører

Mandag den 7. august slog EUC Nord for første gang dørene op til den nye erhvervsuddannelse Industrioperatør med speciale i Fisk. 18 elever kan nu se frem til 2 års uddannelse med fokus på alt fra bakteriologi, fiskerikendskab og kvalitetssikring til styring af maskiner og truckcertifikat.

LÆS MERENye medlemmer

Siden sidst har vi i de tre erhvervsforeninger kunnet byde velkommen til 10 nye medlemmer. Seks af disse er iværksætter, mens de fire øvrige medlemmer er: 

EDC Jensen & Riise
Ejendomsmæglere med mange års erfaring med salg af villaer, landejendomme, fritidshuse og erhverv.

Havyard Production
Havyard Production leverer serviceydelser og udfører el-projekter til bygge- og anlægsbranchen og den maritime sektor.

Holst Andersen Lighting A/S
Holst Andersen Lighting leverer kvalitetsprodukter inden for el og lys til erhvervslivet, det offentlige og til boligen.

Marianne Lane Bjerring
Marianne Lane arbejder med at udbrede kontakten til og udfoldelsen af sjælen gennem kurser, undervisning, meditationer og foredrag. 

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev