Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 11 den 31. marts 2017

Studsgaard A/S har fået bevilget 650.000 kroner til ny produktionshal

Studsgaard A/S har udviklet et ferskvandskar, som eliminerer brugen af kemikalier og medicin ved aflusning af laks i havdambrug. Med vejledning fra Erhvervshus Nord har Studsgaard A/S fået bevilget 650.000 kroner fra den nationale FLAG-ordning til ombygning af en produktionshal, så faciliteterne bliver optimeret til fremstillingen af de store kar.

Læs mere her 

OM FLAG
FiskeriLag Nord uddeler 2,5 millioner kr. i økonomisk støtte i 2017 til erhvervsprojekter indenfor fiskeri og det maritime område. Der ydes støtte til bla. Investering i bygninger og anlæg, hjælp til markedsføring eller lignende.

Kontakt vores erhvervskonsulent Lene Kappelborg på 41 44 82 56, hvis du vil vide mere.
Iværksættercafé: Få gode råd til SKAT og nem bogføring

I forbindelse med opstart af egen virksomhed er der ofte mange spørgsmål, som melder sig – Hvordan får du den mest optimale forretning, samtidig med at du overholder de administrative regler? Ved vores iværksættercafé den 26. april vil BDO fortælle om faktureringskrav, bogføring og de digitale muligheder, grundlæggende momsregler, valg af selskabsform med mere. 

Læs mere og tilmeld dig her 
Praktisk salg - sådan får du gang i dit salg

Onsdag den 10. maj kan du få gode tips af Ejvind Vinde, der har stor erfaring som salgschef, om, hvordan du udvælger og fastholder dine kunder. ”Salg er som alt andet her i livet - forberedelse, vedholdenhed og øvelse." Ejvinde Vinde vil bl.a. komme ind på, hvad du skal sikre dig, når du udvælger dine kunder, og hvordan du får kontakt til dine kunder.

Læs mere og tilmeld dig her 
Campforløb: Vækst via LEAN

Vil du opnå markant kortere leveringstid, bedre produktivitet og lønsomhed? Så deltag i denne camp for fremstillingsindustriens ledere og projektledere. Igennem dette campforløb på otte hele dage i foråret 2017 får du opdateret viden om, hvordan LEAN kan bidrage til vækst. Forløbet består både af ny viden på området samt praktiske øvelser og opgaver med udgangspunkt i egen produktion. 

Læs mere her Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye medlemmer: 

Lyngsaa A/S
Lyngsaa A/S leverer teknologiske løsninger inden for LED-belysning. Siden 1990 har de leveret skræddersyede løsninger lige fra stadionbelysning til kunstinstallationer, i ekstreme vejrforhold inden for onshore og offshore industri, healthcare hightech med mere.  

Ballonnord 
Ballonord med adresse på Hjørringvej har siden år 2008 været på det danske marked med balloner. De hjælper både private og firmaer med netop deres event, når det gælder balloner, ligemeget om det er en lille opgave eller en stor, så sidder de klar til at hjælpe med netop jeres event. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev