Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 24 den 23. september 2015

MARTEC-studerende kom tættere på de lokale virksomheder

Onsdag den 16. september var godt 30 maskinmesterstuderende fra MARTEC på virksomhedsbesøg og speed meetings med lokale virksomheder for at lære det lokale erhvervsliv at kende og måske at finde et match til deres praktikplads.

Læs historien her
Nordjyske virksomheder så på forretningsmuligheder på norske øer

Øerne Hitra og Frøya med 8.500 indbyggere uden for Trondheim i Norge udgør landets største industri inden for havbrug med eksport til 130 lande og en milliardomsætning. Seks nordjyske virksomheder har sammen med BusinessBroen Norge-Norddanmark besøgt øerne, hvor der er store forretningsmuligheder inden for procesindustri og byggeri.

Læs historien her

Du kan kontakte konsulent Ejvind Vinde på 24 29 43 91, hvis du vil vide mere om netværkene 
Tag med BusinessBroen til Bygg Reis Deg eller Offshore Technology Days

I oktober måned arrangerer BusinessBroen Norge-Norddanmark virksomhedsture til både Bygg Reis Deg i Oslo og Offshore Technology Days i Stavanger. 

Læs om turen til Bygg Reis Deg

Læs om turen til Offshore Technology Days 
Hør cheføkonom Steen Bocian fortælle om oliepriser og verdenshandlen

I 2015 har vi set store udsving i olieprisen, og siden sommeren sidste år har der været et meget markant fald i prisen. Vi kan i samarbejde med MARCOD præsentere et spændende foredrag af cheføkonom fra Danske Bank Steen Bocian, der vil fortælle om udsigterne for olieprisen og konsekvenserne for verdenshandlen samt om andre globale, økonomiske tendenser. Det er den 20. oktober fra klokken 14.30 - 16.00. 

Læs mere og tilmeld dig
Mød Frederikshavn - Byen bag Norskov

I mandags blev premieren på tv-serien Norskov fejret med en stor open air fest på Paradiskajen. Initiativet Frederikshavn - byen bag Norskov er taget af det private erhvervsliv  og skal udbrede de gode historier om Frederikshavn i lyset af Norskov.

Følg facebook-siden her Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til 4 nye medlemmer. To er iværksættere og de to virksomheder er:

Voerså Tømrerservice
Voerså Tømrerservice er et indre firma med 3-6 ansatte. De har 20 års erfaring i tømrerbranchen og er i besiddelse af et godt og solidt kendskab til alle tømrerfagets mange områder. Desuden laver de også en del sokler, samt renovering af facader med murstensmønster i netpuds.

Strandby Fiskerihavn 
Strandby Havn er en aktiv fiskerihavn samt en moderne lystbådehavn. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev