Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Kære medlemmer af Frederikshavn, Skagen og Sæby Erhvervsforeninger

I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af de mange spændende arrangementer, Frederikshavn Erhvervsråd afholder i den nærmeste fremtid.

God læselyst!

Frederikshavn d. 3. november 2010

Med venlig hilsen

Jørgen Ove Jensen
Erhvervsdirektør

Energiprofferne.com – et tilbud du som håndværker ikke har råd til at sige nej til!

I denne tid er der megen fokus på det store potentiale, der ligger i opgaven med at energirenovere landets parcelhuse. Derudover ligger der store byggeprojekter for op mod 2 milliarder kr. alene i Frederikshavn Kommune over de næste år. Men hvilke virksomheder kan udføre arbejdet?

Få massiv markedsføring af din virksomhed som en del af Energiprofferne.com – og bliv det naturlige valg indenfor energirigtigt byggeri og energirenovering.

Informationsmøde d. 10. november i Frederikshavn!

 

Frederikshavn Erhvervsråd søger Projektleder

Det helt nye Maritime Center for Optimering og Drift (MARCOD) er i øjeblikket ved at blive etableret, men vi har allerede nu behov for en medarbejder, der som projektleder kan varetage konkrete aktiviteter i centret.

 

Det må du ikke gå glip af i uge 46!

Frederikshavn Erhvervsråd bidrager til den landsdækkende erhvervskampagne i uge 46 med to spændende arrangementer:

16/11 - Invitation 1: Virksomhedstjek - individuel sparring med panel

Oplev et par spændende timer med indlæg fra Væksthus Nordjyllands IT-Specialister med efterfølgende uformel orientering med masser af mulighed for dialog.

Riv én time ud af din kalender tirsdag d. 16/11 og få et koncentreret indspark af inspiration og sparring i forhold til konkrete problemstillinger i netop din virksomhed. Frederikshavn Erhvervsråd og Væksthus Nordjylland stiller et panel af erfarne rådgivere til rådighed. Arrangementet er gratis og for alle typer virksomheder og der er ingen specielle krav for at kunne deltage.

17/11 - Invitation 2: Sæt strøm til din virksomhed - optimer alle former for IT i din virksomhed

Få et klart og konkret bud på, hvordan du ved at hjælp af standard IT-værktøjer som f.eks. mail, web og økonomiprogrammer kan øge virksomhedens omsætning og forbedre bundlinjen.

Informationsmøde om samarbejde med interessante kinesiske investorer!

Frederikshavn Erhvervsråd inviterer sammen med Frederikshavn Kommune og Hjulmand & Kaptain til et spændende informationsmøde d. 23. november, kl. 15.00.

Via Frederikshavn Kommunes gode forbindelser til Kina er vi kommet i kontakt med en eksklusiv kinesisk erhvervsklub - Shanghai Hongkong Economics Club. Klubben har 150 medlemmer, som typisk ejer nogle af de største virksomheder i Kina og Hongkong. Medlemmerne af erhvervsklubben er interesseret i at investere i virksomheder eller projekter i Nordjylland - eller evt. at købe luksusprodukter som lystbåde og lignende.

Dette kan være yderst interessante investorer, idet de mindst velhavende af klubbens medlemmer hver skulle være god for op mod 2 mia. US dollers.

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev