Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 12 den 10. april 2017

Bike Shop Nord fik hjælp til opstart af socialøkonomisk virksomhed

Fremover kan turister og lokale leje en cykel på alle tider af døgnet i Frederikshavn og Strandby kun ved hjælp af deres mobiltelefon og en app. Rasmus Pedersen fra My BikeShop i Søndergade har købt godt 60 cykler i den nyoprettede socialøkonomiske virksomhed City Bike Nord, hvor han har fået hjælp af Erhvervshus Nord.

Læs mere her
Iværksættercafé: Få gode råd til SKAT og nem bogføring

I forbindelse med opstart af egen virksomhed er der ofte mange spørgsmål, som melder sig – Hvordan får du den mest optimale forretning, samtidig med at du overholder de administrative regler? Ved vores iværksættercafé den 26. april vil BDO fortælle om faktureringskrav, bogføring og de digitale muligheder, grundlæggende momsregler, valg af selskabsform med mere. 

Læs mere og tilmeld dig her Medlem til medlem

Sikkerhed ved arbejde i højden - efteruddannelse af AMO på bygge- & anlægsområdet
ArbejdsmiljøEksperten kan nu tilbyde et helt lokalt kursus vedr. arbejde i højden. Kurset bliver afholdt i Siloen, tæt på jeres virksomhed den 24. april 2017. 

Inspirationsdag med Bureau Veritas
Den 4. maj afholder Bureau Veritas en gratis inspirationsdag i Kattegat Siloen, hvor du kan høre spændende oplæg inden for mange forskellige områder. Inspirationsdagen er ideel for virksomheder, der overvejer certificering samt virksomheder, der er certificeret, men har fået nye medarbejdere, som skal arbejde med/ have indsigt i disse systemer.

Fysioterapi for virksomheders ansatte
Har du problemer med nakke og skuldre efter en lang arbejdsdag på kontoret? Føler du dig træt i ryggen i løbet af dagen eller har du måske direkte smerter i ryggen, når du har siddet eller stået for længe? Det kan du få afhjulpet hos Maries Fysioterapi.

Læs alle  nyhederne herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

Nordelektro A/S
Nordelektro er en velkonsolideret installations- og servicevirksomhed, der løser opgaver i hele landet inden for industri, bolig, bygge & anlæg. Virksomheden har hovedafdeling i Aalborg, men har også en afdeling i Frederikshavn.
Påskelukket

Vi holder lukket i påsken fra torsdag den 13. april til og med mandag den 17. april. Rigtig god påske til alle!

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev