Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 19 den 5. september 2017

Skal vi vinde regional innovationspris for 3. gang?

Region Nordjylland har skudt den fjerde TagFat konkurrence i gang. TagFat er kort fortalt en regional innovationskonkurrence, hvor virksomheder fra hele Nordjylland dyster på gode forretningsidéer, avancerede produktionsmetoder og smarte serviceydelser. Virksomheder fra Frederikshavn Kommune har allerede været på podiet to gange. I 2012 var det Vestergaard Marine Service fra Frederikshavn, der løb med den flotte pris, mens det i 2014 var træpillefyr-producenten i Sæby NBE Production.

I år stilles der skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med smart produktion og service, som handler om, hvordan virksomhederne kombinerer produkter eller serviceydelser med smart data.

Så er din virksomhed mester i at innovere, tænke anderledes og lidt skævt, eller kender du en virksomhed, som bare kan det dér med innovation? Så giv os et hint eller meld selv virksomheden til konkurrencen, så vi igen tager sejren med hjem til en virksomhed i Frederikshavn Kommune.
Iværksættercafé: Bliv klar til banken

For mange iværksættere kan første møde med en bankrådgiver betyde alt eller intet. Få gode råd og inspiration til, hvordan du forbereder dig bedst muligt til dette møde, når Erhvervshus Nord inviterer til iværksættercafé med Peter Krøgh fra Nordjyske Bank tirsdag den 26. september.

LÆS MERE
Turen går til Marokko

Har I et projekt inden for internationalisering og/eller eksport? Så har I her mulighed for at deltage i Danida Business Delegation til Marokko; et vækstende marked med behov for dansk udstyr og turnkey-løsninger.

Konsulentbureauet Andersen Consult ApS har arrangeret turen i samarbejde med den Danske Ambassade i Rabat, som udvikler et individuelt, skræddersyet B2B-program til hver deltagende virksomhed med 100 % fokus på slutkunder og lokale forretningspartnere. Delegationen finder sted 29. oktober - 2. november 2017.

LÆS MEREMedlem-til-medlem

Udfordringer med indeklimaet på din arbejdsplads?

ARBEJDSMILJØEksperten har i dele af september og oktober helt ekstraordinært arbejdsmedicineren Tine Malling i praktik. Det lader de deres kunder komme til gode.

LÆS MERENye medlemmer

Siden sidst har vi i de tre erhvervsforeninger kunnet byde velkommen til otte nye medlemmer. Fem af disse er iværksættere, mens de tre øvrige medlemmer er: 

E.L.J MONTAGE
Totalløsninger inden for smedefaget

Elektromarine Service A/S
Offshore-løsninger, maritime løsninger, industri løsninger, termografering og el-installationer

Karina+
Forretningsudvikling, strategiudarbejdelse, businessmentoring mv.  De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev