Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 9 den 11. april 2014

Få tilskud til køb af elbiler

En pulje fra regeringen gør det nu muligt for dig som virksomhed at få 20.000 kroner i tilskud for hver elbil, du køber eller leaser i 2015. Ordningen indeholder en gratis vurdering af din nuværende bilflåde og hvor, det vil være en god forretning at udskifte med elbiler.

Læs mere herKom med på EURO EXPO i Drammen

Du har mulighed for at være med på EURO EXPO messe i Drammen d. 7. - 8. maj 2014, hvor vores projekt Nordjysk Erhvervsfremstød Norge har to stande med plads til seks virksomheder. På messen kan du møde relevante virksomheder inden for den norske industri.

Læs mere herForstå norsk forretningskultur

Tirsdag den 13. maj kan du på vores gå-hjem-møde få ny viden om, hvordan man som dansk leder og virksomhed skal være særlig opmærksom på forskelle i kultur, lederstil, forretningskultur og kommunikation, når du handler eller ønsker at handle med Norge.

Læs mere og tilmeld dig herIntromøde: Det tyske food service marked

Nordjysk FødevareErhverv inviterer den 30. april til intromøde i Aalborg omkring det tyske marked, der med deltagelse af food&more har stor relevans for alle fødevareproducenter, der allerede er i Tyskland eller som påtænker at bearbejde markedet.

Læs invitationen herFå din del af det offentlige byggeri

Med forløbet "Få din del af det offentlige byggeri" hos Væksthus Nordjylland får nordjyske virksomhedsledere en unik mulighed for at få viden og kompetencer til at byde på offentlige opgaver.

Læs mere herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev