Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 16 den 02. juni 2015

TAG FAT innovationspris uddeles for 3. gang

Første år vandt Vestergaard Marine Service den regionale innovationskonkurrence Tag Fat. Sidste år vandt NBE Production (billedet). Skal prisen gå til en virksomhed i Frederikshavn kommune for 3. gang? 

Tag Fat konkurrencen er for alle nordjyske små og mellemstore virksomheder med flere end 5 ansatte. Ved deltagelse i konkurrencen skal virksomhedens medarbejdere og ledelse besvare et spørgeskema, hvor virksomhedens innovationspotentialer findes. På baggrund af spørgeskemaet kåres der tre semifinalister i hver kommune, hvoraf den mest innovative virksomhed i kommunen går videre til den regionale finale. Her kåres den regionale mester i innovation. 

Tilmeld dig egen eller en anden innovativ virksomhed ved at ringe til kommunikationsmedarbejder Pernille Urth på telefon 61 28 75 17 eller send en mail med jeres kontaktoplysninger til peur@erhvervshusnord.dk 
Undervisningsministeriet skaber udkantsdanmark

Undervisningsministeriet er med til at skabe udkantsdanmark, jo flere uddannelser de centraliserer. Universiteterne, de korte og mellemlange uddannelser og nu erhvervsuddannelser bliver i stigende grad centraliseret i de store byer. Det har den konsekvens for virksomhederne i yderområderne, at de på sigt ikke kan skaffe kvalificeret arbejdskraft. Løsningen kan være flere specialiserede uddannelser, som kan tiltrække unge til vores yderkommuner. Sådan siger erhvervsdirektør Niels Christensen i dagens klumme i NORDJYSKE.

Læs klummen her
Erhvervs-Get-Together på Knivholt

Flere end 120 har allerede tilmeldt sig årets Erhvervs-Get-Together på Knivholt den 27. august, hvor årets hovedtaler er erhvervsmanden Asger Aamund. Hør hans spændende indlæg og netværk med andre lokale erhvervsfolk.  

Læs mere og tilmeld dig her
Co-branding og bag kulissen hos Skagens Museum

Skagens Museum ERHVERV og Erhvervshus Nord inviterer til en spændende eftermiddag på Skagens Museum, torsdag den 18. juni kl. 16.00 - 18.00. Her kan du høre Skagenfood.dk og Color Hotel fortælle om deres erfaringer med co-branding. Du kan også komme bag kulissen i Skagens Museum, hvor direktør Lizette Vind Ebbesen fortæller om tilbygningen, renoveringen og mulighederne for samarbejde med museet. Der vil afsluttende være en særlig rundvisning på museet.

Læs mere og tilmeld dig her
Slides om online markedsføring

Over 40 deltagere hørte om reglerne for online markedsføring og fik gode tips til at bruge facebook, Linkedin, Instagram og MailChimp ved sidste uges gå-hjem-møde. Var du ikke til mødet, kan du downloade slides fra Hjulmand Kaptain og Kursuscentret Frederikshavn Handelsskole her. Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

Carmé
Carmé i Frederikshavn er en strategisk onlinevirksomhed, der giver virksomheder større effekt online med løsninger inden for webprojekter, annoncering og sociale medier. Carmé drives af Ole Frølich Christensen, der senest har arbejdet som onlinechef på en række større reklamebureauer og i 2014 stiftede Carmé.

LF-Food Co. Aps De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev