Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 2 den 16. januar 2015

Stort tillykke til Uggerhøj og Catonets som vinder af årets erhvervspriser

Det blev bilforhandler Uggerhøj A/S, der løb med hovedprisen ved Vækst og Vilje erhvervs- og kulturarrangementet i Det Musiske Hus i dag, hvor godt 220 mennesker  deltog. Vinderen af iværksætterprisen blev Catonets Aps i Skagen.

I 2014 kunne Uggerhøj fejre 60 års jubilæum og en rekord i salg af biler med rundt regnet 6000 solgte biler. Virksomheden kunne også fremvise en af de bedste omsætninger i dens historie med en omsætning på 832 millioner kroner.

Læs meget mere om Vækst og Vilje og de to vindere her 
Nordic Business Center etablerer sig pga. tiltrækningsprojekt

Nordic Business Center har netop etableret sig med en afdeling i Frederikshavn. Det sker på baggrund af et tiltrækningsprojekt hos Erhvervshus Nord.

Læs historien her
Mød Jacob Risgaard og hør om Danish Crown

Den 4. februar inviterer Sæby Erhvervsforening til et eftermiddagsarrangement, hvor du kan møde Jacob Risgaard, der fortæller om sin virksomhed Coolshop.com, og chefanalytiker Karl Christian Møller fra Danish Crown, der fortæller om koncernen og slagteriet i Sæby.

Læs mere og tilmeld dig herBliv klogere på Markedsmodningsfonden

Den 27. januar 2015 kl. 13.00 til 16.30. er der infomøde om Markedsmodningsfonden i Horsens. Der er mulighed for at hører nærmere omkring Markedsmodningsfondens formål og virke, samt booke tid med en af sekretariatetsmedarbejdere for sparring.

Læs mere herVejen til Nordens vækstmarkeder

Vil du høre mere om dine forretningsmuligheder i Norden? Så inviterer Globaliseringsprogrammet i samarbejde med Erhvervshus Nord og de andre de lokale erhvervskontorer til et spændende arrangement om markedsmulighederne i Norden fredag den 30. januar i Hobro.

Læs mere og tilmeld dig herResultater for maritimt, skandinavisk samarbejde

I 2014 afsluttede vi sammen med 15 andre partnere det treårige Interreg. KASK-projekt MARKIS. Projektet på tværs af Norge, Sverige og Danmark satte fokus på udvikling og innovation inden for maritime miljøteknologier, og hvordan den grønne udvikling kan omsættes til forretningsmuligheder for vores virksomheder.

Læs den netop offentliggjorte slutrapport herMedlem til medlem

Har du et konkret arrangement, tilbud eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@erhvervshusnord.dk  

Vi formidler ikke generelle services/virksomhedsomtaler. Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

A2Film
A2film er et uafhængigt tv- og videoproduktionsselskab med base i Frederikshavn. De tilbyder videoproduktion til alle formål og i alle prisklasser. Deres hovedområder er produktion af: Reklamefilm, profil film (virksomhedsprofiler), produktfilm, dokumentation og Event film/still foto, bannerreklamer, busreklamer,
webdesign, tekstforfatning, oversættelse og speak.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev