Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 2 den 20. januar 2017

Scanel og Jesper Winter vinder årets erhvervspriser

Vi har i dag afholdt et festligt Vækst- og Viljearrangement med 230 morgenfriske deltagere i Det Musiske Hus. Scanel International A/S blev kåret som vinder af Vækst og Vilje Erhvervsprisen, mens Jesper Winter fik Iværksætterprisen. 

Læs mere her 

Se billeder og video på vores facebook 
Infomøde for turisterhvervet om rekrutteringsmuligheder

Er du en lokal virksomhed i turistbranchen, og oplever du til tider udfordringer med at rekruttere de rette medarbejdere? Så kom til informationsmøde den 31. januar kl. 8.30 på Color Hotel, hvor vi i samarbejede med Hotel ERFA-gruppen i Skagen fortæller om dine muligheder for at rekruttere den nødvendige arbejdskraft.

Tilmeld dig her 
Fortsat tro på offshoremarkedet

De maritime virksomheder i Frederikshavn har dygtige medarbejdere, der er i stand til at løse service- og reparationsopgaver inden for offshore både hjemme og ude i verden. Der er derfor fortsat et lokalt forretningspotentiale i offshore olie & gas på trods af den aktuelle nedgang i olieprisen, mener Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord. I denne uge offentliggjorde Orskov Group, VMS Group og Scanel International, at de sammen stifter OVS Offshore rettet mod rig-markedet. 

Læs Erhvervshus Nords historie her

Læs historien om OVS Offshore her
Infomøde om forretningsmuligheder i Norge

Infomøde i Frederikshavn den 15. februar: Nordjyske virksomheder har en årelang tradition for at handle med Norge. I takt med at olie- og gasbranchen har fundet sit leje har der floreret en opfattelse af, at de gunstige forhold i Norge er ovre - det er dog langt fra tilfældet.  Parterne bag BusinessBroen vil introducere de spændende muligheder, der ligger i at handle med Norge. Ønsker du at blive klogere på, hvordan du og din virksomhed får succes på det norske marked, så er dette informationsmøde relevant for dig.

Tilmeld dig her 
Ambassaden inviterer på tur til den norske vandkraftsektor

Danmarks ambassade i Oslo arrangerer i samarbejde med den norske erhvervsklynge Water Valley til kunde- og netværksmøder den 8. og 9. februar med fokus på danske muligheder i den norske vandkraftsektor. 

Læs mere her 
Politisker dialogmøder om den lokale erhvervspolitik

De tre erhvervsforeninger inviterer  medlemmer og andre interesserede fra det lokale erhvervsliv til tre dialogmøder, hvor du kan møde de lokale kommunalpolitikere til en dialog om den lokale erhvervspolitik. Vækst kommer ikke af sig selv, og derfor vil vi gerne høre politikernes bud på, hvordan vi skaber vækst og arbejdspladser lokalt i fremtiden.

Skagen den 26. januar kl. 19.00 - 21.30

Frederikshavn den 7. februar kl. 8.00 - 10.30

Sæby den 9. februar kl. 16.00 - 18.30

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev