Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 8, 15. maj 2018

SAVE-THE-DATE: 13. september 2018

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 13. september kl. 15.30-19.00, hvor de tre erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby inviterer til årets ERHVERVS-GET-TOGETHER i Arena Nord. Årets sponsorer er BDO og Scandic The Reef.

Vi kan løfte sløret for, at vi får besøg af Mads Steffensen - tovholder og idémanden bag det populære program 'Mads og Monopolet'. Han er sammen et nøje udvalgt panel inviteret til at debattere erhvervs-dilemmaer direkte på scenen.

Flere detaljer om indhold, og hvordan du kommer med til arrangementet følger. Indtil videre håber vi blot, at du vil reservere dagen til inspirerende timer og netværk sammen med erhvervet i Frederikshavn kommune.

Vi glæder os!

Billedet: Årets sponsorer er BDO og Scandic The Reef. Her ses erhvervsdirektør Niels Bay Christensen til kontraktskrivning med Tommy Andersen, BDO, Marianne Bredevang, Scandic The Reef og Allan Andersen, BDO.
Lokal iværksætter sætter Sæby på plakaten

En dybtfølt passion for visuel kommunikation kombineret med evnen til at skabe og forny er afsættet for Rikke Stjernes grafiske og kunstneriske virke.

I starten af 2018 tog hun springet som iværksætter. I dag udstiller hun sine værker i landsdækkende kontorfællesskaber og har skabt unikke stemningsplakater af miljøet i Sæby. Rikke Stjerne har i opstartsfasen fået vejledning hos Erhvervshus Nord.

LÆS MERE
Lokal maritim branche-evaluering

Med afsæt i spørgsmålet "Hvordan sikrer vi den fortsatte vækst i vores område?" har Erhvervshus Nord, Spar Nord og konsulenthuset Key Learning taget initiativ til en målrettet undersøgelse af den maritime branche i Frederikshavn kommune.

Der er udvalgt ca. 35 maritime virksomheder til at deltage i undersøgelsen. De bliver kontaktet af vores erhvervskonsulenter inden for de næste par uger. Alle deltagende virksomheder bliver inviteret til arrangement den 30. august, hvor resultatet af undersøgelsen fremlægges med indlæg ved Poul Woodall, director Environment and Sustainability i DFDS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Per Frank Hansen (mobil 24 29 43 30).  
TEMADAG: Innovation i fiskesektoren

Tirsdag den 19. juni inviterer Teknologisk Institut og  FoodNetwork til temadag om automatisering og optimering af råvareudnyttelse i fiskesektoren. 

Temadagen henvender sig til virksomheder, primærproducenter, markedsaktører, udstyrsleverandører og andre med interesse for proces- og produktudvikling.

LÆS MEREDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev