Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 6 den 5. marts 2014

De højtuddannede skal have øjnene op for et erhvervsliv i vækst

Derfor deltog Erhvervshus Nord sammen med Frederikshavn Kommune på Karrieremessen den 4. marts for at fortælle cirka 2700 studerende og dimittender fra Aalborg Universitet om de mange spændende virksomheder i Frederikshavn Kommune.

Erhvervshus Nord har en målsætning om at være med til at hæve kompetencenivauet i virksomhederne, som er en vigtig faktor for vækst. Ønsker du en snak om mulighederne for kompetenceudvikling i din virksomhed, så kontakt os på + 45 98 45 80 00

 



Offshorekurser åbner nye markeder for Hauschildt Marine

Hauschildt Marine A/S i Skagen har med hjælp fra Erhvervshus Nord fået tilskud til sikkerhedskurser og kurser i ultralydsmålinger, som åbner nye forretningsmuligheder inden for offshore olie & gas.

Læs mere her




Få din del af offentligt byggeri

Den 27. marts kan du på vores gå-hjem-møde få indsigt i, hvordan du får din del af det offentlige byggeri. Du kan høre om, hvad det kræver at byde ind på en offentlig opgave. Region Nordjylland og Ejendomscentret Frederikshavn Kommune vil fortælle om deres kommende bygge- og anlægsopgaver.

Læs mere og tilmeld dig her



Gå-hjem-møde: Bliv stærkere på din virksomheds økonomi

Den 25. marts klokken 16.00 - 18.00 holder vi et gå-hjem-møde med fokus på din virksomheds økonomi for iværksættere og mindre virksomheder. 

Her vil BDO fortælle om, hvilken etableringsform er fornuftig for dig? Hvordan starter man helt lavpraktisk virksomheden op? Skal du momsregistreres, og hvordan bliver du det? Samt andre økonomiske spørgsmål.

 Tilmeld dig her



Sundhed betaler sig

Den 14. april inviterer vi sammen med Frederikshavn Kommune til informationsmøde om kommunens sundhedspolitik. En aktiv sundhedspolitk betyder færre sygedage for de ansatte, og det kan ses på bundlinjen.

Læs mere og tilmeld dig her



Vækst og ledelse

Den 2. april klokken 18.30 inviterer Brønderslev til et spændende arrangement med indlæg af blandt andet Lars Larsen, Lynge Jakobsen og Jesper Eiby Christoffersen - marketingdirektør for Google Denmark.

Læs mere her



Kom til infomøde om Femern A/S

Den 11. marts kan interesserede virksomheder komme til infomøde om Femern A/S i Aalborg.

Læs mere her 



De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord




Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollega



Afmeld dig vores nyhedsbrev