Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 11 den 14. maj 2014

Finansiering med Vækstfonden og banken

Som mindre og mellemstor virksomhed kan det ofte være vanskeligt at finde pengene til at finansiere den næste gode idé eller udviklingsprojekt. Den 28. maj sætter vi fokus på finansieringsmuligheder med Vækstfonden fx deres mikrolån til iværksættere og virksomheder med under 10 ansatte. Spar Nord vil tale om finansiering i forhold til banken.

Læs mere her               Tilmeld dig her
Bliv opdateret på reglerne for ansættelsesret

Bliv opdateret på den seneste praksis vedr. ansættelsesret den 3. juni klokken 15.00. Hør blandt andet om overvejelser i forbindelse med ansættelser og afskedigelser, fastholdelse af nøglemedarbejdere, brug af konkurrence- og kundeklausuler og ophør af forpligtelser efter overenskomst.

Læs mere her            Tilmeld dig her
Skagen Ambassadør John Madsen fortæller om asistisk forretningskultur

Er du generelt interesseret i Kina eller Malaysia som marked, eller er du allerede i gang? Den 20. juni har du en unik mulighed for at møde og høre forretningsmand og Skagen Ambassadør John Madsen dele ud af sine mangeårige erfaringer som forretningsdrivende i Asien og Malaysia.

Læs mere her               Tilmeld dig her
Kom til videnseminar om Norge

Er du interesseret i at vide mere om muligheder og udfordringer på det norske marked? Tirsdag den 20. maj afholder BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK et fagligt spændende vidensseminar, der har til hensigt at give din virksomhed viden på en række centrale områder, så I bliver bedre til at håndtere jeres norske aktiviteter.

Læs mere og tilmeld dig herRådgivning for fødevarevirksomheder

Nordjyske fødevarevirksomheder har mulighed for tilskud til rådgivning om certificering, kvalitetssikring, salgstræning, markedsføring med videre i Rådgivningsforløbet hos Væksthus Nordjylland. 

Læs mere her De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev