Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 13 den 17. september 2018

Rekordmange deltog i Erhvervs-Get-Together

Der var grin, klapsalver og masser af snak, da Skagen Erhvervsforening, Frederikshavn Erhvervsforening og Sæby Erhvervsforening inviterede til Erhvervs-Get-Together for 5. gang med taler og en udgave af Mads og Erhvervspanelet. Der var deltagerekord med 500 personer. 

Læs mere her 

Se en masse billeder på vores facebook 

Stemningsvideo
Lars vil bruge sine efterretningserfaringer til at rådgive virksomheder

Efter endt tjeneste i Forsvaret og international efterretningstjeneste med hemmelige operationer er Lars Christensen flyttet retur til Skagen. Han har nu etableret egen konsulentvirksomhed med hjælp fra Erhvervshus Nord, hvor han vil rådgive danske virksomheder om storpolitiske forhold og underliggende strukturer, så de er klædt på til at vækste på nye markeder.

Læs historien
Medlem til medlem

Frederikshavn Havn indvier etape 1

Lørdag d. 29. september kl. 10-14 bliver en rigtig festdag, når Frederikshavn Havn fejrer indvielsen af 1. etape af havneudvidelsen. Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at deltage i festlighederne og de mange forskellige aktiviteter.

Se hele programmet 


Fyraftensmøde om digitalisering og e-handel

Digitalisering og e-handel kan være en direkte vej til nye markeder og øget vækst. Nu kan op til tre medarbejdere deltage i et målrettet kompetenceudviklingsforløb, der sigter mod at styrke jeres virksomhed gennem digitalisering og e-handel.

Jobcenter Frederikshavn inviterer i samarbejde med Act2learn fra UCN til fyraftensmøde 1. november, hvor I får mulighed for at høre mere om tilbuddet – og hvad et sådant forløb vil betyde for jeres virksomhed.

Læs mere
Kommende arrangementer

Vi har mange spændende arrangementer i efteråret. Det favner emner som salg, kombination af webshop og fysisk butik, energioptimering, få succes med inklusion og et godt arbejdsmiljø, vækstcamp for sociale medier og foredrag med den kendte antropolog Dennis Nørmark om kulturelle barrierer på det danske arbejdsmarked.

Se alle vores arrangementer og tilmeld dig 
Nye medlemmer

Vi er rigtig glad for at kunne byde velkommen som medlem til:

Odin Diving Contractor

Westwind Sportswear

SKIOLD

Pelsdyrfarmen Nordland ApS

Boat Service Skagen ApSDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev