Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 17 den 9. juni 2015

Praktik udløste job

To centrale ord. Det var, hvad marokkanske Anass Dayed forstod af den danske præsentation af VMS Technology ApS, da han sidste år deltog i en inspirationstur for ingeniørstuderende til Frederikshavn. De få ord var nok, for det førte til et 10 måneders praktikophold og nu en ansættelse.

Læs historien her

Er du interesseret i at høre om mulighederne for at få en praktikant eller studiegruppe tilknyttet? Så kontakt os på 92 26 26 26
Temadag om forsvarsindustrien

Den 24. juni klokken 12.00 - 17.00 er der temadag om forsvarsindustrien og klyngesamarbejde for SMVer. Her kan du få viden om, hvordan netværk kan give nye forretningsmuligheder inden for forsvaret og giver bedre muligheder for at udvikle produktionseffektiviten. 

Se invitationen her
Har du tilmeldt dig Erhvervs-Get-Together?

Godt 170 personer har allerede meldt sig til Erhvervs-Get-Together på Knivholt den 27. august, hvor der vil være tale fra borgmester Birgit  Hansen, et spændende foredrag med Asger Aamund, spisning og tid til networking. Arrangementet er gratis for to deltagere, hvis man er medlem af Skagen, Sæby eller Frederikshavn Erhvervsforening. 

Læs mere og tilmeld dig 
Co-branding og bag kulissen hos Skagens Museum

Skagens Museum ERHVERV og Erhvervshus Nord inviterer til en spændende eftermiddag på Skagens Museum, torsdag den 18. juni kl. 16.00 - 18.00. Her kan du høre Skagenfood.dk og Color Hotel fortælle om deres erfaringer med co-branding. Du kan også komme bag kulissen i Skagens Museum, hvor direktør Lizette Vind Ebbesen fortæller om tilbygningen, renoveringen og mulighederne for samarbejde med museet. Der vil afsluttende være en særlig rundvisning på museet.

Læs mere og tilmeld digMarkedsbesøg i Polen for fødevareteknologi

Tag med Væksthusene og Eksportrådet til Polen på en rejse for små og mellemstore virksomheder inden for fødevareteknologi-branchen fra den 21. - 24. september. 

Markedsbesøget bliver skræddersyet til den enkelte virksomheds specifikke behov og omfatter B2B-møder og brancherelevante feltbesøg samt et besøg og/eller udstilling på den vigtige og hurtigt voksende internationale messe for fødevareteknologi Polagra Tech 2015. 

Læs mere her Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til: 

3 nye iværksættere - én i Sæby Erhvervsforening og to i Frederikshavn Erhvervsforening.

ScanTech Marine Technologies ApS

ScanTech Marine er specialiseret i service, vedligeholdelse og fejlfinding af mekaniske, hydrauliske, pneumatiske og elektriske systemer inden for marineindustrien. Scantech Marine er en ekspanderende virksomhed, som har 15 års erfaring inden for den maritime industri, og som servicerer kunder verden over. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev