Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 18 den 18. juni 2015

Lokalt pletskud jagter globale markeder

Cut Edge Tec ApS i Sæby sælger jagtspidser- også kaldet blunts - til buejægere. Med deres designpletskud har de allerede ramt de danske og europæiske markeder, har skudt sig ind på det amerikanske og er på nippet til at indtage det new zealandske og australske. Virksomheden har fået støtte gennem Vækst Iværksætter Ordningen (ViP). 

Læs historien her 
Vil du møde fremtidens maskinmestre?

Den 16. september 2015 arrangerer vi i samarbejde med MARTEC en inspirationsdag for deres maskinmesterstuderende på 8. semester (cirka 40 elever inden for energi og maritim), som står overfor at skulle finde en virksomhed til deres praktikforløb på 9. og afsluttende semester. 

Er du interesseret i at deltage i speed meetings med de studerende? Så læs mere her 
Vi søger en ny erhvervskonsulent inden for energi

Vi søger en ny kollega som erhvervskonsulent inden for energi. Opgaverne er fokuseret omkring projektledelse for et projekt inden for energirenovering i bygge- og anlægssektoren, at igangsætte udviklingsprojekter i samarbejde med virksomheder inden for vækstsporet energi samt fundraising til udviklingsprojekter i energisporet.

Se stillingen her Hør om mulighederne i Markedsmodningsfonden

 Den 23. juni er der infomøde i Vejle om mulighederne i Markedsmodningsfonden, som medfinansierer, at virksomheder kan få deres nye innovative produkter på markedet. Fonden giver medfinansiering til markedsmodningsfasen – at få gjort prototype til et salgbart produkt.

Læs mere her Har du tilmeldt dig Erhvervs-Get-Together?

Flere end 200 personer har nu sikret sig billet til Erhvervs-Get-Together på Knivholt den 27. august, hvor Asger Aamund er hovedtaler. 

Se hele programmet og tilmeld dig her Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til: 

MARCOD
MARCOD er et nationalt videnscenter, som støtter den danske maritime service- og udstyrsindustri med at omsætte nye ideer til konkurrencedygtige produkter, services og forretningsprocesser.

To iværksættere samt privatmedlem Søren Mejlvang og revisor Villy Møller. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev