Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Bliv markedsført overfor din potentielle nye medarbejder eller praktikant

Lad os markedsføre din virksomhed overfor flere tusinde studerende og kandidater primært fra Aalborg Universitet på Karrieremessen den 3. marts.

Vi ønsker at markedsføre de mange spændende virksomheder i Frederikshavn kommune, så de unge bliver bevidste om praktik- og jobmuligheder. Har du et ønske om at få nogle nye ressourcer ind i din virksomhed til at støtte op om den daglige drift, gennemføre en analyse eller arbejde med et udviklingsprojekt? Så lad os hjælpe dig med at få et praktik- eller jobopslag med på Karrieremessen, som vi vil markedsføre for dig.

Kontakt Karen Bagge-Nielsen på 21 25 58 22 eller Ole Boesen på 29 48 31 96
Foredrag med Peter Kreiner fra NOMA og generalforsamling Frederikshavn Erhvervsforening

Mandag den 16. marts kl. 15.00 er der generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening, som byder på et spændende indlæg af Peter Kreiner, direktør i NOMA og for Nordic Food Lab, der har til formål at udvikle det nordiske køkken. Der er mulighed for spisning og hele arrangementet er åbent og gratis for alle.

Læs mere og tilmeld dig her  
Kom med BusinessBroen på Euro Expo i Kristiansand

BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK inviterer dig med på EURO EXPO industrimesse i Kristiansand d. 11. til 12. marts. Du har mulighed for at købe dig en plads på vores stand eller deltage i vores delegationsrejse. På messen kan du møde relevante virksomheder inden for den norske industri og hovedsageligt bygge/anlæg. BusinessBroen er vært for en række aktiviteter og arrangerer fælles spisning. 

Læs mere her
Få en økonomisk vejrudsigt

Onsdag den 4. marts på Hotel Viking i Sæby giver Spar Nord ved et morgenmøde en økonomisk vejrudsigt, mens Niels Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord, fortæller om erhvervsudvikling i kommunens fire vækstspor.

Se programmet her  Fra viden til vækst-konference

Kom til 'Fra viden til vækst'-konference d. 10. marts og hør blandt mange andre Christian Stadil, ejer af Hummel International, fremtidsforsker Anne-Marie Dahl og  hjerneforsker Peter Lund Madsen

Se hele programmet og tilmeld dig allerede i dagDilemma om annoncer i profilbrochurer

Vi har hørt fra flere virksomheder, at de står i et dilemma, når markedsføringsbureauer ringer med tilbud om en annonce i en 'gratis' profilbrochure, der bliver lavet for en lokal, offentlig insitution.

Det kan som virksomhed være svært at sige nej, hvis man har et godt forhold til den konkrete institution, og der kan være usikkerhed omkring, hvorvidt de egentlig ønsker en profilbrochure.

Får du en henvendelse fra et markedsføringsbureau vedr. annoncer i de omtalte profilbrochurer, så ring gerne til Erhvervshus Nord. Så kan vi afklare med den givne insitution, hvordan deres forhold er til brochuren.

I kan ringe på 92 26 26 26 eller til kommunikationsmedarbejder Pernille Urth på 61 28 75 17 / peur@erhvervshusnord.dkMedlem til medlem

Har du et konkret arrangement, tilbud eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@erhvervshusnord.dk  

Vi formidler ikke generelle services/virksomhedsomtaler.Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

KP Blik

Kevin Pedersen, der står bag KP Blik i Sæby, har 14 års erfaring som blikkenslager. Han udfører arbejde på tagrender, nedløb, skotrender, kviste og skorsten samt diverse andre opgaver. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev