Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 22 den 12. august 2016

Opnå en bedre bundlinje med performancekultur

Hvordan kan I styrke evnen til at opnå resultater i verdensklasse og øge bundlinjen i jeres virksomhed? Den 31. august kan du blive klogere på performancekultur som værktøj og inspiration til, hvordan I kan opnå bedre resultater og en stærkere bundlinje. 

Læs mere her 
Erhvervs-Get-Together 25. august

Torsdag den 25. august er det for tredje gang tid til Erhvervs-Get-Together på Knivholt. Kom til årets erhvervsarrangement, hvor du kan mødes med andre erhvervsfolk fra Frederikshavn kommune og høre et inspirende indlæg ved Christine Feldthaus om at ’spytte ud og trænge igennem med dine budskaber’. Medlemmer af Skagen, Sæby eller Frederikshavn Erhvervsforening har to gratis billetter. 

Tilmeld dig her

Download invitation
Skagerak Business Summit

Har du forretning i Norge eller ønsker du at starte eksport til Norge? Den 15. september afholdes Skagerrak Business Summit i Aalborg, som sætter fokus på den igangværende omstilling i Danmark og Norge, de nye tendenser, nye vilkår og nye forretningsmuligheder.

Læs mere her 
Infomøde om støttemuligheder fra EUs' Hav- og fiskeriprogram

Mandag den 5. september kl. 16.30 - 19.00 holder bestyrelsen for FLAG Nord informationsmøde med oplæg og debat om muligheder for at opnå økonomisk støtte efter EU’s Hav- og Fiskeriprogram 2014-2020 på Nordsøen Ocenarium. 


For yderligere oplysninger kontakt: fiskerilagnord@gmail.com / 2548 4328 Koordinator, Kitti Bergkjær.Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye medlemmer i Frederikshavn Erhvervsforening: 

Kvissel Tømrersjak

Kvissel Tømrersjak ApS blev grundlagt af tømrermester Leif Christensen i 1989. I dag består firmaet af 10 tømrersvende og 2 lærlinge - alle dygtige og kompetente håndværkere, som har været ansat i flere år. Kvissel Tømrersjak giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt, små som store. 

Tankegang
Bureauet Tankegang i Frederikshavn leverer Klar kommunikation til de danske kommuner, forsyninger og boligselskaber og tydelige budskaber om affald, genbrug, vand, spildevand, klima og miljø. De leverer kreative løsninger – pjecer, plakater, foto, film, hjemmesider, sociale medier og rådgivning. 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev