Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 1 den 9. januar 2017

Ny erhvervsstrategi for ISTØLT

Erhvervshus Nord har hjulpet til, at der er blevet udarbejdet en ny erhvervsstrategi for ISTØLT, som afholdes for 8. gang den 28. januar i Iscenter Nord. Eventen har potentiale til at være en erhvervsøkonomisk drivkraft for det lokale erhvervsliv. 

Læs mere her 
Knap 200 er tilmeldt Vækst og Vilje

Har du husket at tilmelde dig årets Vækst og Vilje arrangement i Det Musiske Hus fredag den 20. januar klokken 7.30? Knap 200 har allerede tilmeldt og er med til kåringen af årets Vækst og Vilje Erhvervspris og Iværksætterprisen. Bag arrangementet står Erhvervshus Nord, Arena Nord og Frederikshavn Kommune. Spar Nord er årets hovedsponsor. 

Tilmeld dig her 
Mød kommunalpolitikerne til en dialog om erhvervspolitik

De tre erhvervsforeninger inviterer medlemmer og andre interesserede fra det lokale erhvervsliv til tre dialogmøder, hvor du kan møde de lokale kommunalpolitikere til en dialog om den lokale erhvervspolitik. Vækst kommer ikke af sig selv, og derfor vil vil gerne høre politikernes bud på, hvordan vi skaber vækst og arbejdspladser lokalt i fremtiden.

Skagen den 26. januar kl. 19-00 -21.30

Frederikshavn den 7. januar kl. 8.00 - 10.30

Sæby den 9. februar kl. 16.00 - 18.30

Hvis en vækstdagsorden i Frederikshavn kommune er vigtig for dig, så kom og tag del i debatten. Vi håber at se dig til et spændende møde, hvor vi stiller skarpt på vores muligheder og udfordringer for vækst i fremtiden og får en dialog med vores lokale politikere om en stærk erhvervspolitik.Foredrag med Merete Engell fra Læger uden Grænser

Skagen Erhvervsforening og Skagens Venner inviterer til foredrag med Merete Engell, der er Head og HR Field hos Læger uden Grænser. Hun kommer til Skagen den 16. februar klokken 20, hvor hun vil fortælle ud fra sin bog Sygeplejerske i verdens brændpunkter.

Entréprisen er 50 kroner for medlemmer af de to foreninger og 100 kroner for andre deltagere.

Det er torsdag den 16. februar klokken 20 i Sognehuset, Kirkevej 7A, 9900 Skagen. Medlem til medlem

Under medlem til medlem kan du læse om to nyheder fra CoLearning: 

HRM Netværk Nord - for dig der arbejder med virksomhedens medarbejdere

Inspirationsmøde om Garudas dialogværktøjer Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye medlemmer: 

Madam Smed
Madam Smed er med i vores lokale Webshop netværk. På webshoppen kan du købe retro og nostalgi, fyldt chokolade kaffe the vin gaveæsker værtindegaver luksuschokolade og meget mere.

Frederikshavn Boligforening
Frederikshavn Boligforening tilbyder 3.500 skønne, nyistandsatte og trygge boliger i rækkehuse, etageboliger, gårdhuse, seniorboliger og ungdomsboliger. I 2016 var de lokal vinder af den regionale innovationspris TAG FAT for at have udviklet og implementeret et smileybaseret display i boligerne, som på enkel vis synliggør energiforbruget.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev