Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 33 den 6. december 2016

Nyt netværk om webshops er startet

Ni lokale virksomheder i Frederikshavn kommune er med i et nyt netværk om webshops, hvor der er fokus på at gribe digitaliseringens muligheder for at erobrere kunder i hele landet og skabe øget vækst.

Det nystartede netværk er for lokale virksomheder, der har en webshop eller har truffet beslutning om at få en. Netværket består allerede nu af ni virksomheder: Lyd & Billedspecialisten, Helberg Design, Netbyg.com, Elministeren.dk, Fiskekortet, SAL Tryk, Babadut.dk, Happydays og HJ Kontorcenter. Netværket håber at nå omkring 30 medlemmer, så man får de bedste muligheder for at sparre med andre virksomheder på samme niveau.

Læs mere here

Er du interesseret i at deltage?
Så kontakt vores iværksætterkonsulent Tanja Jørgensen på telefon 21 12 99 15.
Tillykke til de lokale Gazellevindere

Børsen har kåret 1805 virksomheder til Gazelle-virksomheder i 2016. En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. 

Tillykke til de 12 gazeller i Frederikshavn kommune: 

 • Easypay ApS
 • Nordtronic A/S 
 • Gifico Aps
 • Nordan Marine A/S
 • S 226 Emmely Pilegaard ApS
 • Avk Tooling A/S 
 • Fremco A/S
 • Teru DK A/S
 • Frederikshavns Rengøring Consortie
 • Fh Ejendom A/S
 • Lege-Kæden Frederikshavn ApS
 • Polyteknik A/SVækst og Vilje

Vær med, når vi kårer vinderne af årets Vækst og Vilje Erhvervspris og Iværksætterprisen den 20. januar 2017 i Det Musiske Hus. Årets indlægsholder er Ellinor Sæther fra Sæther Nordic A/S. 

Tilmeld dig her 
Har du sikret dig billet til Uffe Holm?

280 personer har allerede købt billet til showet God Service vinder altid med Uffe Holm, som Erhvervshus Nord arrangerer i samarbejde med Teaterforeningen, FREDRIK og Turisthus Nord. Billetprisen er kun 100 kroner, og det er først til mølle til de 400 billetter. 

Køb billet her Medlem til medlem

Under medlem til medlem, kan du læse om rekrutteringsvirksomheden Hedegaard Management, der hjælper lokale virksomheder med at finde kvalificeret arbejdskraft. 

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

3V Værktøj Aps

3V Værktøj og 3V Yacht Service i Strandby tilbyder alle former for servicering for fritids- og erhvervsfartøjer, glasfiber- som epoxyfartøjer. Med deres store viden og erfaring inden for traditionel og moderne bådbyggeri og vedligehold tilbyder de udførelse, ledelse og teknisk styring af alle opgaver, herunder: ombygning, renovering, restaurering, reparationer, montering, rigning af moderne og klassiske både, malings- og lakeringsarbejde, fremstilling af teakdæk og alt i aptering, alt i skibstømring og bådbygning, rengøring, vinteropbevaring m.m.  De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev